Mădălina Ghenea a dat lovitura în amor. Românca s-a afişat alături de sex-simbolul tenisului masculin FOTO

Mădălina Ghenea (35 de ani) și Grigor Dimitrov (32 de ani, 33 ATP) au postat primele imagini împreună, la câteva săptămâni după ce românca a fost văzută în loja bulgarului la turneele de la Madrid şi Roma.

17 mai 2023, 08:53
Mădălina Ghenea a dat lovitura în amor. Românca s-a afişat alături de sex-simbolul tenisului masculin FOTO

Mădălina Ghenea a dat lovitura în amor. Cei doi au au postat pe conturile de Instagram mai multe fotografii dintr-o ședință foto, cu o descriere misterioasă: „În curând”. Este posibil ca la mijloc să fie vorba şi despre o reclamă în care cei doi să fie personajele principale. Reacțiile au început imediat să curgă, dar s-au oprit brusc, pentru că ambii au ales să șteargă pozele de pe rețelele sociale.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, criticată de fani, pentru apariţia într-o reclamă. Imagini controversate cu vedeta FOTO

Grigor Dimitrov a avut relații, printre altele, cu jucătparele de tenis Maria Sharapova, Serena Williams, dar şi cu cântăreaţa și Nicole Scherzinger, fiind catalogat  „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Citeşte şi: Soţia lui Dragoș Săvulescu le face praf pe Mădalina Ghenea şi Catrinel Menghia. „Prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină”

La rândul ei, Mădălina Ghenea are şi ea o listă impresionantă de cuceriri, pe care figurează, printre alţii, fotbaliştii Marco Boriello şi Nicolo Zaniolo, actorii Gerard Butler, Leonardo Di Caprio şi Michael Fassbender, miliardarii Matei Stratan (cu care are o fetiţă) şi Leonardo Maria Del Vecchio, precum şi designerul Philipp Plein.