Mădălina Ghenea a strălucit pe scena festivalului de la San Remo

Mădălina Ghenea, în vârstă de 27 de ani, a încântat privirile tuturor cu ţinutele sale dar, mai ales, cu zâmbetul său spectaculos pe scena de la San Remo. Românca a fost foarte emoţionantă şi a mărturisit că urmărea festivalul încă din copilărie.

10 feb. 2016, 08:54

Mădălina Ghenea a deschis celebrul festival de muzică îmbrăcată într-o rochie lungă, cu imprimeu ce imită blana de tigru. S-a declarat foarte emoţionată să se afle acolo şi a povestit că, încă din copilărie, a urmărit spectacolul an de an.

„Eu priveam acest spectacol când eram mică, acasă, în România, cu mama mea, nu de pe canapea. Locuiam cu toţii într-o cameră. Tata se întorcea obosit de la serviciu, trebuia să se odihnească, deci trebuia să stăm cu urechea lipită de televizor, pentru a auzi muzica”, a spus românca.

În a doua parte a serii, Ghenea a apărut într-o rochie strălucitoare, inspirată din moda anilor ’20, ce i-a pus în evidenţă silueta de invidiat.

În fiecare an, în luna februarie, micuţa localitate Sanremo devine capitala muzicii italiene şi adună laolaltă zeci de artişti locali şi internaţionali. Anul acesta, spectacolul a fost deschis de Elton John.

Citeşte şi