Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe covorul roșu! Fanii au luat-o razna total când au văzut fotografia

Mădălina Ghenea a șocat cu ultima ei apariție, de la premiera filmului „Deep Fear”! Fanii au luat-o razna după ce actrița a rămas fără lenjerie intimă.

07 iul. 2023, 23:35
Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe covorul roșu! Fanii au luat-o razna total când au văzut fotografia
Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, celebră și la nivel internațional. Actrița a stârnit o serie de controverse cu ultima sa apariție. La premiera filmului „Deep Fear”, peliculă în care aceasta joacă, vedeta s-a prezentat fără lenjerie intimă.

Citește și: Mădălina Ghenea, criticată de fani, pentru apariţia într-o reclamă. Imagini controversate cu vedeta FOTO

Mădălina Ghenea a fost în centrul atenței, iar toate privirile au fost ațintite asupra ei. Pe lângă frumusețea incontestabilă, actrița a dat dovată de extrem de multă îndrăzneală. Aceasta a renunțat la lenjeria intimă și a îmbrăcat o rochie cu multe decupaje. Aceasta și-a obișnuit deja fanii să aibă apariții excentrice, rochia albă pe care a ales-o era extrem de mulată pe corp și cu extrem de multe decupaje.

Frumoasa româncă a fost însoțită la premiera filmului de către actorul Ed Westwick, cunoscut ca Chuck Bass din serialul „Gossip Girl”. Evenimentul a avut loc la Festivalul Mediterrane din Malta, de unde a postat în social media mai multe fotografii. Fanii și-au exprimat părerea și aprecierea atât față de ea ca și actriță, cât și ca femeie, prin intermediul rețelelor de socializare:

Fanii au lăudat-o pe actriță pentru curajul ei. „În ultima poza, în care ți se văd pătrățelele… aia e artă. Felicitări antrenorului sau nutriționistului tău, dacă ai unul. Așa rezultat necesită multă muncă”, „Cea mai frumoasă femeie din lume”, „Dumnezeule! Absolut cea mai frumoasă femeie care a existat vreodată pe fața pământului. Nu mi-o pot imagina pe Afrodita sau pe Cleopatra nici măcar pe aproape, Doamne, iar acum ți-ai transformat corpul într-o sculptură”, „Nu pot decât să observ cum te privesc ceilalți… cu admirație, cu părere de rău, cu invidie, ce să mai.. i-ai pus într-o situație dificilă pe toți! Ești o minune de femeie!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe covorul roșu! Fanii au luat-o razna total când au văzut fotografia

Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov la Wimbledon

Cei doi au postat mai multe fotografii împreună pe rețelele sociale şi şi-au oficializat relaţia la începutul lunii mai. Românca l-a încurajat din tribune pe tenismenul bulgar în turneele de la Roma, Madrid, Geneva și Roland Garros.

„Prima vizită la Wimbledon cu @madalinaghenea”, este mesajul postat deGrigor Dimitrov într-un InstaStory, distribuit si de Mădălina Ghenea. „Așteptăm autobuzul la Wimbledon, în stație. Acest bărbat…”, spune Mădălina Ghenea. „Încă un moment de tandrețe între Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov. Se pare că ambii au acceptat mediatizarea acestei relații și nu se feresc să le împărtășească fanilor aceste momente speciale”, notează sportskeeda.com.

Citește și: Mădălina Ghenea trăieşte o nouă poveste de dragoste? A fost surprinsă în loja unui milionar celebru