Mihai Trăistariu tună și fulgeră după ce Theodor Andrei a ratat calificarea în finala Eurovision 2023: „Un show mai prost ca în finala românească”

Mihai Trăistariu a avut o reacție agresivă după ce Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a ratat calificarea în marea finală.

12 mai 2023, 22:24
Mihai Trăistariu tună și fulgeră după ce Theodor Andrei a ratat calificarea în finala Eurovision 2023: „Un show mai prost ca în finala românească”

Theodor Andrei a urcat joi seara pe scena Eurovision, în cadrul celei de-a doua semifinale a competiției, însă prestația sa nu a reușit să convingă publicul să-l voteze. România nu s-a aflat printre cele zece țări din a doua semifinală care s-au calificat în marea finală a concursului.

Citește și Așa arată iubita lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision. Diana a urcat cu el pe scenă în semifinala concursului

Mihai Trăistariu a criticat aspru Televiziunea Română după ce Theodor Andrei a ratat calificarea în marea finală.

„Părerea mea despre Semifinala EUROVISION din seara asta și despre necalificarea României în Finală… Să începem cu începutul! Această melodie – cea a României – nu avea ce să caute pe scena Eurovision internațională. Însă… Theodor încă e mic și lipsit de experiența unor concerte mari. Nu a avut timpul necesar să digere CE ÎNSEAMNĂ Eurovision cu adevărat. Și-atunci e o greșeală uriașă să citesc prin ziare că show-ul a fost gândit, conceput de el. Și aprobat, avizat, folosit apoi de TVR. Eu, personal, cred că TVR n-a mai crezut în el și n-a mai avut nici măcar chef să-i gândească ceva show. Și-atunci s-au prefăcut că-l lasă pe artist cu această sarcină. Au vrut, practic, să arunce ulterior nereușita… pe copil”, a precizat solistul.

Mihai Trăistariu e de părere că TVR nu a ținut cont de faptul că Theodor Andrei nu are experiență, fiind la începutul carierei sale artistice. „Deci Tvr experimentează în continuare, trimițând un copil necopt la Eurovision. Au mai făcut greșeala asta. Așa se întâmplă când schimbi echipa Eurovision mereu! Fiecare nou șef pe Eurovision… vine cu aceleași și aceleași greșeli. Când abia învață din greșeli și totul ar merge spre bine, este schimbată echipa. Și o luăm de la zero cu fix aceleași greșeli! După 50 de ani, TVR încă mai lasă Eurovision-ul românesc să fie câștigat LA PLESNEALĂ… de oricine. Și iată ce catastrofe se întâmplă’, a mai spus Mihai Trăistariu.

Citește și România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023. Critici dure pentru pentru Theodor Andrei: „Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“

Artistul nu s-a arătat deloc impresionat de spectacolul oferit de Theodor Andrei în semifinala Eurovision, ba din contră.

„Punctasem la un interviu că România ar putea salva piesa lui Theodor venind cu un show spectaculos. Din păcate România a venit cu un show chiar MAI PROST DECÂT ÎN FINALA ROMÂNEASCĂ. Totul complet șters. Totul neinteresant. Monoton. Nu tu mișcare, nu tu vreun dansator, vreo dansatoare, vreo figurație. Nimic colorat. Nimic viu. Deci pentru asta a cheltuit Tvr… 115.000 de euro’, a precizat artistul.