Leonardo DiCaprio şi Mădălina Ghenea, surprinşi într-un club de fiţe. Cei doi au mai avut o scurtă relaţie în 2012

Leonardo DiCaprio (47 de ani) a fost surprins cu fosta sa iubită, românca Mădălina Ghenea (35 de ani), într-un club de noapte din Milano. Cei doi au au fost într-o relație scurtă în anul 2012, când au fost văzuți împreună pe plaja Bondi din Sydney și la câteva restaurante.

27 feb. 2023, 17:51
Leonardo DiCaprio şi Mădălina Ghenea, surprinşi într-un club de fiţe. Cei doi au mai avut o scurtă relaţie în 2012
Leonardo DiCaprio şi Mădălina Ghenea surprinşi într-un club de fiţe. Cei doi au mai avut o scurtă relaţie în 2012

Leonardo DiCaprio şi Mădălina Ghenea surprinşi într-un club de fiţe. Presa internaţională tabloidă susţine că între ei s-ar fi reaprins flacăra iubirii. Româncă și starul de la Hollywood au fost la clubul Red Room din centrul orașului Milano, dar au venit separat. Leonardo DiCaprio a ajuns primul, purtând o șapcă de baseball, o geacă neagră și o mască pe față. La scurt timp, a ajuns și Mădălina Ghenea, îmbrăcată într-o salopetă neagră și strălucitoare.

Citeşte şi: Trucul cu care Mădălina Ghenea le provoacă bărbaţilor fiori reci pe şira spinării VIDEO

Cei doi s-au iubit imediat după ce actorul s-a despărțit de Blake Lively, actrița din serialul „Gossip Girl”. Relația lor a durat doar câteva luni, iar în 2013, românca l-a cunoscut pe Gerard Butler.

Cu cine s-a iubit Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase românce, iar acest lucru i-a garantat relaţii cu unii dintre cei mai cunoscuţi masculi. Printre aceştia, Leonardo di Caprio, Gerard Butler, Michael Fassbender și Lewis Hamilton. Dar poate că cel mai mult l-a iubit pe conaţionalul Matei Stratan, el fiind singurul căruia i-a dăruit un copil. Din nefericire, nici relaţia lor nu a avut sorţi de izbândă, încheindu-se fulgerător. A urmat o relaţie cu milionarul Vito Schnabel, proprietar al unei celebre galerii omonime, dar şi aceasta s-a încheiat la scurt timp de la debut. În 2016, vedeta a format un cuplu și cu celebrul designer Philipp Plein, relația lor durând nici mai mult, nici mai puţin de… 38 de zile. În vara lui 2020, Mădălina Ghenea a fost surprinsă în vacanță alături de milionarul italian Leonardo Maria Del Vecchio, un model faimos și fiul fondatorului companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul cu ochelari.

Citeşte şi: Soţia lui Dragoș Săvulescu le face praf pe Mădalina Ghenea şi Catrinel Menghia. „Prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină”