Scandal uriaș între cele mai frumoase modele. Mădălina Ghenea o dă în judecată pe soția lui Dragoș Săvulescu. De la ce a pornit conflictul

Un scandal uriaș a izbucnit între Mădălina Ghenea și Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu. Cele două modele s-au întrecut în jigniri pe rețelele sociale.

31 dec. 2022, 12:41
Scandal uriaș între cele mai frumoase modele. Mădălina Ghenea o dă în judecată pe soția lui Dragoș Săvulescu. De la ce a pornit conflictul

Mădălina Ghenea a decis să o dea în judecată pe soția lui Dragoș Săvulescu

Totul a început cu o lună în urmă, când Angela Martini a pus o postare pe rețelele sociale în care jignea două femei din România, dar fără să le dea numele.

”E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite! Sunt convinsă că mulți oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni. Din păcate, vorbesc de două femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt două foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină.

Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! Acum, amândouă mă urăsc. Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!”, a scris Angela Martini pe internet.

Citește și Mădălina Ghenea, jefuită pe aeroportul din Roma. Pagubă uriaşă pentru româncă: hoţii au acţionat la pont sigur!

Cum a reacționat Mădălina Ghenea

De la această postare până la un adevărat scandal a mai fost un singur pas. Mădălina Ghenea s-a simțit vizată și a decis să o dea în judecată pe Angela Martini pentru calomnie.

”Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei de la firma Bernardini de Pace să acționeze în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele si a onoarei mele”, a transmis Mădălinei Ghenea.

Citește și Soţia lui Dragoș Săvulescu le face praf pe Mădalina Ghenea şi Catrinel Menghia. „Prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină”

Și conflictul dintre cele două modele nu se oprește aici. Mădălina Ghenea crede că jaful c căreui victimă a fost în luna decembrie a fost pregătit de Angela Martini. S-a întâmplat pe aeroportul din Roma, când actriței i s-a furat un troller cu bijuterii de valoare.