Mădălina Ghenea, mesaj plin de suferinţă pe reţelele de socializare: „Ce durere, coboară lacrimi, îmi lipseşti atât de mult”

Mădălina Ghenea trece printr-o perioadă delicată. Recent, a postat un mesaj dureros în memoria unui prieten care a murit  în urmă cu un an. Gândurile așternute pe contul său de Instagram au fost însoțite de câteva imagini de colecție alături de regretatul artist.

RomaniaTV.net
02 iun. 2020, 14:21
Mădălina Ghenea, mesaj plin de suferinţă pe reţelele de socializare: „Ce durere, coboară lacrimi, îmi lipseşti atât de mult”

Mădălina Ghenea încă suferă după pierderea celebrului fotograf italian Pietro Coccia. “Pietro al meu, prietenul meu drag, un an fără tine, ce durere, coboară lacrimi, îmi lipsești atât de mult. Aș vrea să te scot din poza asta ca să te îmbrățisez cu adevărat. Nu avem nimic când venim pe lume și nu luăm nimic când plecăm, dar le lăsăm o mare tulburare celor care rămân…” este mesajul transmis de actriţă.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea s-a cuplat cu un MILIARDAR după despărţirea de Matei Stratan. Ipostaze intime cu cei doi îndrăgostiţi FOTO

Motivul pentru care Mădălina Ghenea nu s-a căsătorit până acum

Aflată în izolare în Milano, împreună cu fetița ei, Charlotte, Mădălina Ghenea este foarte activă pe Instagram, unde își ține la curent fanii cu detalii din viața sa. Recent, fotomodelul a răspuns la întrebările adresate de urmăritorii ei de pe Instagram, abordând şi un subiect pe care, de obicei, îl evită: căsătoria.

Mădălina Ghenea a explicat de ce nu a vrut să se căsătorească niciodată până acum şi de ce nu are de gând s-o facă nici în viitor.

Nu am fost căsătorită niciodată și nu cred că o voi face vreodată. Sincer, nu cred în instituția căsătoriei”, a explicat frumoasa actriţă motivul pentru care nu are de gând să-şi pună pirostriile. În acest fel, vedeta a făcut lumină în ceea ce priveşte trecutul său amoros, dat fiind faptul că, de-a lungul timpului, s-au făcut tot felul de speculații cu privire la starea ei civilă.

Citeşte şi Ştefan Stan va deveni tătic pentru prima oară: „Eu nu am păstrat distanţa”

La începutul lui februarie 2020, cea mai sexy româncă făcea publică noua sa relație, cu tânărul Leonardo Maria Del Vecchio, fiul celui mai bogat om de afaceri din Italia. Deși cei doi formează un cuplu de ceva vreme, Mădălina l-a ținut departe de ochii presei. Cei doi au fost surprinși însă la concertul susținut de Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl. Mădălina a avut relații cu mai mulți bărbați celebri, printre care Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton. Ea are o fetiță cu Matei Stratan, cu care a format un cuplu timp de doi ani.