Ştefan Stan va deveni tătic pentru prima oară: „Eu nu am păstrat distanţa”

Ștefan Stan și Simona vor deveni părinţi pentru prima oară. În cadrul emisiunii Teo Show, Simona a declarat că este însărcinată în trei luni. De asemenea, artistul a postat pe Facebook o fotografie în care apare împreună cu soţia lui, însoţită de comentariul: "Eu nu am păstrat distanța".

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 15:46
Ştefan Stan va deveni tătic pentru prima oară: „Eu nu am păstrat distanţa”

Simona a povestit cum a aflat că va deveni mămică. 

Fiind cu piciorul în gips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie„, a povestit soția lui Ștefan Stan.

Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice, fetiță să fie. Ar trebui să aibă două nume„, a declarat Ștefan Stan, fericit că urmează să devină tătic.

Gestul emoționat făcut de Ștefan Stan pentru soția lui

În luna noiembrie a anului 2019, Ștefan Stan și Simona s-au căsătorit civil. „Suntem împreună de mult timp, de patru ani, în total. Dar am avut și o pauză, în această perioadă„, declara, în noiembrie 2019, Ştefan Stan pentru revista Viva. La scurt timp, artistul a făcut un gest incredibil pentru soția lui. Ștefan Stan și Simona au fost surprinși singuri într-o sală de cinema dintr-unul dintre mall-urile bucureştene. Foarte probabil, artistul a închiriat sala doar pentru ei.

Ștefan Stan a făcut un gest impresionant pentru soția lui, pentru că femeia merită totul. Poate a surprins faptul că a vrut să închirieze o sală de cinematograf pentru ea, dar a fost ceva extraordinar de frumos”, au spus persoane de la fața locului.

Citește și Pandemia a modificat regulile şi în barurile de striptease. Dansatoarele apar la bară goale, dar cu măşti de protecţie

Gestul romantic făcut de artist pentru soţia lui a venit după o serie de evenimente neplăcute care i-au marcat existența. În 2019, artistul a trecut prin cea mai dureroasă despărţire de care poate avea parte un om, moartea mamei sale. Într-un interviu mai vechi, Ştefan Stan povestea ce sentimente l-au încercat odată cu dispariţia celei mai dragi fiinţe din viaţa lui.

La cununia mea civilă cu Simona au fost două părți, una în care ne-am bucurat de momentul important din viața noastră, și una în care am fost extrem de triști, fiindcă mama nu a fost alături de noi la evenimentul planificat alături de ea și cu ea. A fost un sentiment dureros, sincer, doar cineva care și-a pierdut un părinte poate înțelege ce spun, este ceva de neexprimat în niciun fel pierderea mare, este ceva greu, ceva groaznic. Însă, ăsta este cursul vieții din păcate…”, a povestit Ștefan la WOWbiz.ro!