Mădălina Ghenea şi-a făcut DEBUTUL la Hollywood. A strălucit pe covorul roşu la premiera filmului său VIDEO

Apariţie spectaculoasă a Mădălinei Ghenea la Hollywood. Vedeta a fost de-a dreptul sclipitoare pe covorul roşu la premiera filumului "Dom Hemingway", unde joacă alături de celebrul actor Jude Law. Evenimentul a avut vineri seară, într-un club de lux din Capitală.

23 nov. 2013, 07:08
Mădălina Ghenea şi-a făcut DEBUTUL la Hollywood. A strălucit pe covorul roşu la premiera filmului său VIDEO

După roluri în importante producţii italiene, Mădălina Ghenea şi-a făcut debutul la Hollywood în comedia neagră „Dom Hemingway„, potrivit România TV. Actriţa este foarte încântată de proiectul pe care l-a realizat.

Acest film înseamnă foarte mult pentru mine, pentru că am reuşit să aduc în film cinematografele din România şi sunt foarte bucuroasă„, a declarat Mădălina Ghenea.

CITEŞTE ŞI: Mădălina Ghenea a strălucit pe covorul roşu de la Veneţia: Arată superb în alb

Artista a mărturisit că a muncit foarte mult pentru acest film. „Chiar nu a fost uşor deloc, dar acum vin momentele frumoase şi nu pot decât să mă bucur. Dar nu a fost uşor„, a mai spus aceasta.

Întrebată care este următorul pas în viaţa ei, actriţa a mărturisit că vrea să-şi întemeieze o familie. „Îmi doresc şi eu o familie şi un copil. Sunt foarte liniştită din punct de vedere sentimental„, a conchis Mădălina Ghenea.

Premiera filmului „Dom Hemingway” pe marile ecrane va avea loc pe 29 noiembrie.

VEZI ŞI: Mădălina Ghenea, SENZUALĂ şi JUCĂUŞĂ în faţa camerei