Mădălina Pamfile e îndrăgostită lulea. Vezi ce SCHIMBARE RADICALĂ a făcut de dragul iubitului său

Mădălina Pamfile şi fotbalistul Claudiu Belu nu păreau să mai aibă vreo şansă de împăcare, însă se pare că lucrurile au luat o nouă turnură între cei doi. Mai ales că de la o vreme Mădălina stă tot mai mult pe la Timişoara, acolo unde Claudiu s-a mutat după ce a semnat cu Poli.

RomaniaTV.net
05 aug. 2013, 12:51

Mădălina Pamfile s-a mutat la Timişoara, în apartamentul fotbalistului Claudiu Belu şi se pare că este decisă să lupte pentru relaţia lor, scrie Libertatea.

Totuşi, mutarea este doar una provizorie, urmând să se întoarcă la Bucureşti în octombrie, când va începe facultatea. De dragul lui Claudiu, „liceana lui Mazăre”, aşa cum a devenit cunoscută, a renunţat şi la planurile de vacanţă. „Nu se pune problema să mergem în vacanţă deoarece Claudiu are meciuri toată vara, iar timp liber are doar o zi, aşa că nici la mare nu putem pleca deocamdată”, a spus Pamfile pentru sursa citată.

Faptul că relaţia lor devine tot mai serioasă este dovedit şi de faptul că Belu a dus-o acasă la părinţi pe Mădălina, iar, potrivit spuselor ei, aceştia au îndrăgit-o.

Dacă de vacanţă nici nu se poate pune problema, Mădălina Pamfile a testat, însă, cluburile din Timişoara, în care foarte probabil îşi va petrece serile în care iubitul ei va sta în cantonament.