Mădălina Pamfile, la un pas să se sinucidă: „Am luat nişte pastile. Am fost şi internată”

Mădălina Pamfile, la un pas să se sinucidă. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a făcut o serie de dezvăluiri despre trecutul ei amoros şi a mărturisit că nu a a avut o viață tocmai roz. Însă, astăzi are o familie fericită, iar cele două fetiţe înseamnă totul pentru ea.

18 feb. 2022, 15:43
Mădălina Pamfile, la un pas să se sinucidă: „Am luat nişte pastile. Am fost şi internată”
Mădălina Pamfile, la un pas să se sinucidă

Mădălina Pamfile, la un pas să se sinucidă. Relaţia pe care a avut-o cu fotbalistul Gabi Matei a fost una foarte toxică. La momentul respectiv, apăreau în presă tot felul de informații potrivit cărora acesta îşi bătea iubita. Bruneta a ieșit în apărarea lui de multe ori, chiar negând că ar fi fost violent cu ea.

Vedeta a încercat la un moment dat să se sinucidă, luând mai multe pastile.  Acum recunoaște că a greșit luându-i partea.

Citeşte şi: Ioana Filimon de la „Bravo ai stil!” despre intervențiile estetice pe care le-a suferit: „Oamenii îmi spuneau Buzuca”

Mădălina Pamfile, la un pas să se sinucidă

Pamfile a vorbit și despre mama sa biologică, care a abandonat-o la scurtă vreme după ce a născut-o, însă nu îi  reproşează nimic, a încercat să înțeleagă circumstanțele ei de la acea vreme.

Cu Gabi a fost atunci un episod mai puțin plăcut. I-am luat și apărarea atunci. În perioada aceea am fost și internată.

Au fost niște episoade mai grele. De-abia atunci i-am recunoscut mamei că am nevoie de ea. Atunci am luat niște pastile. A fost o noapte lungă.

M-am dat pe partea cealaltă a geamului. Prietena mea și iubitul meu, noroc că au putut să mă ridice. Am vrut să mă arunc în momentul acela”, a declarat Mădălina Pamfile, la „Fiţă cu Adiţă”.