Madonna a fost dată în judecată pentru daune de 10,5 mil. dolari

Madonna a fost dată în judecată de către un grup de activişti conservatori din Rusia şi i se cer dauna de 10,5 milioane de dolari, dupa ce artista şi-a exprimat public sprijinul faţă de drepturile comunităţii gay în timpul unui concert susţinut în această ţară pe 8 august.

RomaniaTV.net
18 aug. 2012, 10:52
Madonna a fost dată în judecată pentru daune de 10,5 mil. dolari

Starul a susţinut un concert la Sankt Petersburg pe 8 august, în cadrul „MDNA World Tour”, iar spectatorilor le-au fost oferite brăţări roz pentru a-şi arăta sprijinul faţă de comunitatea gay, potrivit Mediafax.

În timpul show-ului, Madonna s-a dezbrăcat până la sutien, iar pe spatele ei era scris textul „No fear!” (Fără teamă). Cântăreaţa le-a cerut spectatorilor să ridice brăţările în aer, spunând: „Dacă sunteţi alături de mine, vreau să vă văd brăţările roz. Dacă sunteţi alături de mine, ridicaţi braţele şi arătaţi-vă dragostea şi aprecierea faţă de comunitatea gay. Sunteţi alături de mine?”.

Se pare însă că acest lucru a insultat sentimentele locuitorilor din acest oraş foarte conservator, unde se dau amenzi pentru promovarea homosexualităţii în rândul minorilor. 10 protestatari furioşi din Uniunea Cetăţenilor Ruşi, Adunarea Populară şi partidul Noua Rusie Măreaţă şi-au unit forţele pentru a o da în judecată pe cântăreaţă, iar dosarul a fost depus în instanţă vineri.