Madonna a luat-o razna. A DEZBRĂCAT o fană pe scenă, în faţa a zeci de mii de oameni VIDEO

Madonna nu încetează să-și șocheze fanii. La cel mai recent concert susţinut în Australia, la Brisbane, controversata cântăreaţă a fost din nou protagonista unui moment greu de imaginat dacă nu s-ar fi întâmplat. Madonna a invitat o tânără pe scenă și, fără nicio avertizare, i-a tras acesteia bluza, lăsându-i sânii la vedere.

RomaniaTV.net
18 mart. 2016, 09:06
Madonna a luat-o razna. A DEZBRĂCAT o fană pe scenă, în faţa a zeci de mii de oameni VIDEO

Madonna fie ca luat-o razna de tot, fie nu mai ştie cum să atragă atenţia asupra ei. Fie câte puţin din amândouă. Aflată pe o scenă din Brisbane, Australia, Madonna a reușit să stârnească din nou un val de critici din partea fanilor ei. Cântăreața a ales o tânără din public, care ulterior s-a dovedit a fi și minoră, și a chemat-o pe scenă. Fără să stea prea mult pe gânduri, uitându-se la cât de bine arăta adolescenta, Madonna i-a tras pur și simplu bluza, un top fără bretele, și a lăsat-o astfel pe fată cu sânii la vedere.

 

Citeşte şi O cădere psihică alarmantă! Madonna, beată criţă pe scenă

Potrivit Daily Mail, fata de pe scenă are 17 ani și nu crede că este mare lucru ceea ce s-a întâmplat. „Numai eu pot decide dacă am fost umilită sau nu? De ce crede cineva că m-aș putea simți umilită de sânii sau mameloanele mele? Nu mi se pare că sânii mei sunt mare scofală”, a spus adolescenta.