Madonna, trădată de cea mai bună prietenă. O scrisoare primită de la Tupac, scoasă la licitaţie

Vedeta pop americană Madonna a dat în judecată site-ul de licitații online ''Gotta Have Rock and Roll'' pentru a evita vânzarea unor obiecte personale, relatează EFE.

19 iul. 2017, 08:00

Site-ul de licitații online ”Gotta Have Rock and Roll”, specializat în rock and roll și arta pop, a anunțat pentru miercuri organizarea unei licitații care include peste 100 de articole personale ale Madonnei. Printre obiectele scoase la vânzare se numără fotografii private, înregistrări inedite, articole de lenjerie intimă sau corespondență a artistei trimisă rudelor, unor celebrități sau foștilor parteneri.

Potrivit Daily News, Madonna a prezentat de urgență o cerere justiției pe motiv că nu a fost informată despre vânzarea acestor obiecte personale până la data de 8 iulie. Profund surprinsă de această știre, Madonna afirmă că nu avea informații privind obiectele aflate în posesia acestui portal.

Artista s-a declarat profund emoționată de faptul că printre obiectele scoase la vânzare se află și scrisoarea pe care rapperul Tupac Shakur, pe atunci partenerul artistei, i-a trimis-o în timp ce ispășea o condamnare la închisoare.

Madonna, care a declarat că a aflat de această scrisoare din informațiile difuzate în media de portalul de licitații, a acuzat-o direct pe responsabila cu vânzările, Darlene Lutz, care i-a fost directoare artistică și prietenă personală.

„Pare evident că Darlene Lutz mi-a înșelat încrederea, într-o tentativă intolerabilă de a-și procura aceste obiecte personale fără cunoștința sau consimțământul meu”, a asigurat Madonna.