Madonna va susține un mare concert anul viitor, la Londra

Cântăreața de 53 de ani va apărea în fața a 60.000 de fani, în Hyde Park, în luna iulie 2012, când capitala Marii Britanii va găzdui Jocurile Olimpice.

RomaniaTV.net
01 nov. 2011, 08:08
Madonna va susține un mare concert anul viitor, la Londra

O sursă apropiată artistei, care a renunțat recent la muzică pentru a se concentra pe regizarea noului ei film – W.E, a declarat pentru The Sun: „Madonna plănuiește să revină în forță și este hotărâtă să o facă în Hyde Park, în timpul Jocurilor Olimpice. Ea a ieșit din lumina reflectoarelor pentru un timp, dar este gata să sară înapoi în șa și consideră că nu există moment mai bun decât acesta.”

La începutul acestei săptămâni a fost dezvăluit și faptul că Madonna va cânta la Super Bowl, în februarie, unde a fost aleasă în defavoarea lui Lady Gaga. „Când Madonna a auzit că Gaga a fost luată în calcul, și-a dat seama că trebuie să-și intensifice eforturile. Va face un show nemaivăzut în toată istoria Ligii Naționale de Fotbal (NFL).”, a continuat sursa.

La prestigiosul eveniment sportiv au participat de-a lungul timpului și alte staruri precum Rolling Stones, Black Eyed Peas, Justin Timberlake sau regretatul Michael Jackson.