MAE atenţionează călătorii români. Ungaria a închis porţiuni din autostradă M1 la frontiera cu Austria

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria că, pentru evitarea aglomerației pe autostrada M1, Poliția județului Gyor-Moson-Sopron a închis vineri, pentru circulația autoturismelor, porțiunea spre Hegyeshalom, frontiera cu Austria, de la km 165.

RomaniaTV.net
11 sept. 2015, 18:48
MAE atenţionează călătorii români. Ungaria a închis porţiuni din autostradă M1 la frontiera cu Austria

Potrivit unui comunicat transmis de MAE, poliția redirecționează autoturismele către drumul M15, care face legătura cu Bratislava. Poliția locală informează continuu participanții la trafic referitor la eventualele aglomerări și porțiuni de drumuri închise, prin intermediul indicatoarelor electronice ale autostrăzii, se arată în comunicat.

Citeşte şi CRIZA IMIGRANŢILOR, bilanţ cutremurător. Peste 430.000 de imigranţi au traversat Mediterana din ianuarie

În vederea obținerii de informații în timp real privind traficul pe principalele drumuri din Ungaria pot fi accesate camerele web montate de-a lungul acestora, la adresa www.utinform.hu/webkamerak/, precizează sursa citată.

MAE recomandă cetățenilor români consultarea paginii de internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță”, care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

Citeşte şi Operaţiune dramatică. Mai mulţi turişti români martori la drama refugiaţilor din Marea Egee