MAE îi atenţionează pe românii care merg în BULGARIA: COD PORTOCALIU de PLOI şi descărcări electrice

Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Bulgariei că Institutul Naţional de Meteorologie şi Hidrologie din Bulgaria a emis pentru data de 22 iulie cod portocaliu de ploi abundente şi descărcări electrice în mai multe regiuni din ţară.

RomaniaTV.net
21 iul. 2014, 14:52
MAE îi atenţionează pe românii care merg în BULGARIA: COD PORTOCALIU de PLOI şi descărcări electrice

MAE român a emis o atenţionare de călătorie în Bulgaria din cauza condiţiilor meteorologice. Ministerul Afacerilor Externe îi atenţionează pe cetăţenii români care sunt sau merg în Bulgaria că s-a emis pentru data de 22 iulie cod portocaliu de ploi abundente şi descărcări electrice în regiunile Vraţa, Pleven, Sofia, Loveci, Pazardjik, Gabrovo. Conform unui comunicat al MAE remis luni AGERPRES, în restul ţării, cu excepţia regiunilor Silistra, Dobrici şi Varna, va fi cod galben de ploi abundente şi descărcări electrice.

Ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească pagina de internet www.mae.ro pentru informaţii actualizate înainte de a se deplasa pe teritoriul Bulgariei.