MAE român: Autorităţile israeliene au ÎNCHIS principalele ARTERE SPRE IERUSALIM din cauza NINSORII FOTO VIDEO

Autorităţile israeliene sfătuiesc persoanele care doresc să viziteze Ierusalimul în viitorul apropiat să evite deplasările în zonă, mai ales că principalele artere către Oraşul Sfânt au fost închise, din cauza ninsorii continue, informează MAE, citat de Mediafax.

RomaniaTV.net
13 dec. 2013, 18:12

Potrivit sursei citate, urmare a ninsorii continue şi a înzăpezirii unui număr însemnat de autoturisme pe traseele principale care asigură accesul spre Ierusalim, autorităţile au luat decizia de a închide circulaţia pe aceste rute.

De asemenea, acestea au adresat tuturor persoanelor care doresc să viziteze Ierusalimul în viitorul apropiat rugămintea de a evita deplasările în această zonă.

Pe de altă parte, MAE comunică faptul că, în intervalul 16-22 decembrie 2013, condiţiile meteo se vor ameliora. Conform serviciului meteo israelian, nu vor mai fi înregistrate precipitaţii masive, dar temperaturile se vor menţine scăzute.

Citeşte şi NINGE în DEŞERT: Un val de frig neobişnuit a cuprins Orientul Mijlociu GALERIE FOTO

Ministerul Afacerilor Externe recomandă tuturor cetăţenilor români care doresc să se deplaseze pe teritoriul acestui stat să manifeste prudenţă şi să consulte site-urile de specialitate.