Magazinele în care poți cumpăra haine Second Hand sau îți poți vinde hainele. Reduceri peste 70%. ”Ne-am reeducat unii pe alții”

În ultima perioadă, magazinele Second Hand sunt la mare căutare. Motivul este unul simplu, poți achiziționa haine foarte ieftine, în stare foarte bună.

13 apr. 2024, 10:41
Magazinele în care poți cumpăra haine Second Hand sau îți poți vinde hainele. Reduceri peste 70%. ”Ne-am reeducat unii pe alții”

Proprietarii de magazine SH au început să dea lovitura cu afacerile lor. În ultima perioadă, magazinele tip Second Hand sunt la mare căutare printre români.

Citește și Pescobar, outfit check cu haine de lux fake. La mână poartă un ceas de peste 30.000 de euro: „Adevărul e că banii nu cumpără și bunul gust”

Motivul? Găsești haine la prețuri foarte accesibile, în stare foarte bună.

„Oamenii au început foarte reticenţi să cumpere, mai mult categoriile de oameni cu venituri mai reduse, persoane mai în vârstă. În ziua de astăzi, vin toate categoriile sociale. Găsesc aici articole pe care nu le găsesc la mall, sunt unicat”, a spus Ana Ciorap, proprietar magazine SH.

Mai mult decât atât, în unele magazine SH îți poți vinde hainele și poți obține bani frumoși prin care poți achizițona ce vrei tu.

„Ne-am reeducat unii pe alţii. Atunci când am început, ponderea din magazin a produselor de mass market era mult mai mare. La acest moment, cred că predomină 60% branduri medium”, a spus Adelina Serafim, co-fondator magazine consignație.

Industria hainelor second-hand şi vintage a luat atât de multă amploare în România, încât anul acesta se estimează că 1 din 10 produse va fi cu siguranţă la mâna a doua.

Dacă până acum, românii găseau multe haine frumoase sau de desinger în magazinele SH, în momentul de față, și marii retaileri se adaptează noilor cerințe, adică, reciclare, reparare și revânzare.

„Zona de sustenabilitate în fashion va creşte. Oamenii vor avea mult mai mult acces la diferite alternative. Sunt noi directive europene, iar brandurile vor trebui să se adapteze”, a declarat Mara Eliza Barza, PR fashion sustenabi, potrivit Observator.ro.

Vedetele din România nu ezită să intre într-un SH

Chiar și așa, unii cred că ar putea fi doar o strategie, nu vor găsi soluţia de a-ţi da banii înapoi, cât îţi vor da probabil discounturi, te vor ajuta să investeşti banii tot în hainele lor.

Te-ar putea interesa și Divele de pe Instagram se mândresc cu haine care nu sunt ale lor. Le comandă, le poartă, le spală și le returnează. Antreprenoarea din Cluj a dat totul pe față

Mai mult decât atât, piesele vestimentare purtate pot costa câteva sute de euro şi se vând imediat!

De exemplu, în online, piesele vestimentare purtate pot ajunge la câteva sute de euro și se vând imediat.

Deci, dacă erai reticent până acum în privința hainelor SH, află că și marile vedete din România cumpără articole vestimentare la mâna a doua, cum ar fi Bianca Drăgușanu.

Blonda a mărturisit, nu de mult, faptul că, dacă vede într-un magazin SH o geantă frumoasă sau un articol care îi atrage atenția, nu ezită să coboare din mașină și să cumpere lucrul respectiv.