Magda Bistriceanu îl desfiinţează pe Traian Băsescu. „Dă dovadă de tupeu maxim!”

Magda Bistriceanu, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la Primăria Capitalei, critică dur ieșirile fostului președinte Traian Băsescu și îl acuză că a reușit "culmea tupeului!".

02 sept. 2020, 16:16
Magda Bistriceanu îl desfiinţează pe Traian Băsescu. „Dă dovadă de tupeu maxim!”

Traian Băsescu este candidatul al PMP la Primăria București.

Ponta ironizează candidatura lui Băsescu la Primăria Capitalei: „Se face de râs. Nu mai are simţul ridicolului. Este trecutul”

„Culmea tupeului!

Candidatul Traian Băsescu, cel care, pe vremea când era primar general, a semnat cele două dispoziţii cu ajutorul cărora Costică Constanda a intrat in posesia Parcului Bordei, condamnă acum acest lucru, manifestănd grijă pentru banii publici. Tocmai el, care a inceput distrugerea zonei verzi, fiind de acord chiar şi cu tăierea copacilor, se arată acum interesat de Zona Verde a Bucureștiului și trage un semnal de alarmă cu privire la poluarea din Capitală.

Incredibil, dar adevărat.

Dincolo de faptul că ideile expuse de fostul preşedinte sunt preluate din programul PER pentru Bucureşti, ECO City, am o singură întrebare: sub conducerea cui s-au tăiat mii de hectare de păduri în România?

Nu de populism ieftin avem nevoie acum, ci de strategii concrete pentru un Bucureşti aşa cum ni-l dorim cu toții!”, susține, prin intermediul unui comunicat de presă, Magda Bistriceanu.

SONDAJ. Cine are cele mai mari şanse să devină Primarul General al Capitalei

Magda Bistriceanu a fost purtător de cuvânt al PMP şi vicepreşedinte al organizaţiei PMP Bucureşti.