Ponta ironizează candidatura lui Băsescu la Primăria Capitalei: „Se face de râs. Nu mai are simţul ridicolului. Este trecutul”

Victor Ponta, liderul Pro România, a explicat la România TV că intrarea în cursa electorală pentru Primăria Capitalei a lui Traian Băsescu reprezintă un avantaj pentru Gabriela Firea.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 18:07
Ponta ironizează candidatura lui Băsescu la Primăria Capitalei: „Se face de râs. Nu mai are simţul ridicolului. Este trecutul”

„Dincolo de calcule, cred că prin intrarea în cursă o face pe doamna Firea favorit în a câştiga îtnr-un tur fiindcă ia voturile lui Nicuşor Dan”, a precizat Ponta.

Liderul Pro România consideră că Traian Băsescu nu are simţul ridicolului să mai candideze încă o dată la Primăria Capitalei după ce a fost preşedinte.

„După ce a fost preşedintele Romîniei, mi se pare un joc de jos nivel. Se face de râs. Avantajul al domnului Băsescu e că nu mai are simţul ridicolului”, a menţionat fostul premier.

Ponta: „I-am spus Dacianei: dacă ajung ca Băsescu, te rog să mă închizi în casă”

Ponta consideră că „Băsescu e trecutul. Orice ar face este trecutul”.

„Părerea mea sinceră e că domnul Băsescu orice ar face este trecutul. Opinia mea ca om care face politică – să vrei să intrii în categoria celor care vor să iasă cu picioarele înainte din politică. S-a săturat toată lumea de tine

Eu sper că nu ajung aşa! I-am spus Dacianei: dacă ajung ca Băsescu, te rog să mă închizi în casă”, a conchis Victor Ponta.

Victor Ponta: „România are cea mai mare scădere economică de după 1989. Orban şi Iohannis sunt interesaţi de alegeri”