Magda Catone i-ar fi făcut vrăji lui Şerban Ionescu pentru a-l îmbolnăvi

În lumea actorilor se vorbeşte că o persoană i-a inoculat lui Şerban Ionescu ideea că soţia lui, Magda Catone, ar fi apelat la practici oculte pentru a-l îmbolnăvi şi că singura şansă de a se vindeca este divorţul.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 08:01
Magda Catone i-ar fi făcut vrăji lui Şerban Ionescu pentru a-l îmbolnăvi

Şerban Ionescu i-a declarat război soţiei sale, chiar de pe patul de spital, fiind hotărât să divorţeze, potrivit cancan.ro. Deşi această mişcare a lui Şerban pare total nepotrivită în aceste momente, se pare că motivul este unul bizar.

„Un «binevoitor» i-ar fi spus lui Şerban că din cauza Magdei este bolnav, deoarece ar fi apelat la practici oculte, la vrăjitori şi la ghicitoare şi că, dacă nu divorţează, ar muri. De aici, graba lui de a divorţa. Şerban este acum foarte sensibil, plus că se află sub efectul medicamentelor, iar psihicul lui poate fi foarte uşor influentabil”, a povestit o sursa din anturajul cuplului.

Şerban Ionescu s-a întors în România, marţi, după ce a petrecut câteva zile la recuperare într-o clinică din Munchen, specializată în tratarea bolilor neurologice.