Magda Catone, propusă de PNL pentru postul de viceprimar al Sectorului 2. Cine sunt propunerile de viceprimari ale liberalilor

Acriţa Magda Catone şi Adrian Costache sunt propuşi de PNL pentru cele două posturi de viceprimar al Sectorului 2. Anunţul a fost făcut, luni, de Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, pe pagina sa de Facebook.

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 16:02
Magda Catone, propusă de PNL pentru postul de viceprimar al Sectorului 2. Cine sunt propunerile de viceprimari ale liberalilor

Potrivit legii, viceprimarii sunt aleşi după formarea noului Consiliu Local, în urma deciziei partidului sau partidelor care deţin majoritatea. Primarul ales al Sectorului 2 este Radu Mihaiu (USR).

Viceprimarii propuşi de PNL pentru Bucureşti

Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, a prezentat propunerile PNL pentru toate Primăriile din Capitală.

  • Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu
  • Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb
  • Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone și Adrian Costache
  • Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea
  • Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea
  • Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – Plus.

„Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele inițiate spre binele bucureștenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală și nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc.

Așadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forțele în fața unui PSD care nici nu renunță nici nu lasă Capitala și sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a mai scris Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Cine este Magda Catone

Magda Catone este actriță la Teatrul Național din București. Ea a fost soția actorului Șerban Ionescu. Potrivit Hotnews, Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea şi a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, în filmul lui Lucian Pintilie „De ce trag clopotele Mitică?”.

Validarea mandatului lui Clotilde Armand la Primăria Sectorul 1 a fost AMÂNATĂ pentru marţi