Tolea Ciumac a uitat de primul său copil. Cum arată acum Magda Ciumac și fiul pe care îl are cu aceasta

Tolea Ciumac este acuzat de fosta soție, Magda Ciumac, că și-a abandonat copilul. Aceștia nu mai păstrează legătura de foarte mulți ani, chiar dacă făceau show, în fiecare seară, la OTV.

24 oct. 2022, 10:56
Tolea Ciumac a uitat de primul său copil. Cum arată acum Magda Ciumac și fiul pe care îl are cu aceasta

Magda Ciumac nu îl poate ierta nici după 14 ani de la despărțire pe fostul soț, Tolea Ciumac. Atât ea, cât și fiul lor, Alexander nu mai vorbesc de ani buni cu sportivul basarabean.

În urmă cu mult timp, cei doi făceau spectacol în emisiunea lui Dan Diaconescu, de la OTV, unde discutau despre dispariția suspectă a avocatei Elodia Ghinescu. În 2008 au divorțat cu scandal, chiar dacă au un copil împreună care acum are 16 ani.

„Alexander este bine, a crescut mare! Are 1,90 înălțime la 16 ani! Avem o relație frumoasă noi doi! Perfectă chiar! Dar nu îmi permit să dau detalii din viața lui personală dacă are o iubită sau nu sau dacă îi place de cineva anume.

Băiatul nu a mai vorbit deloc cu tatăl său! Nu vorbim cu el! Este imposibil! Are alt copil, i-a pus numele Sasha. Pe Alexander, Tolea l-a căutat de 4 ori în 16 ani! Nu îi dorim rău, bun, rău, este omul pe care l-am iubit și m-a iubit! Avem un copil minunat împreună…dar nu poate fi numit tată și nici bărbat adevărat! Există karma și Dumnezeu care vede tot. Alexander știe adevărul! Îl respectă doar pentru că este tatăl lui! Așa l-am educat! Bun, rău este tatăl lui”, a declarat Magda Ciumac pentru click.ro.

Citește și: Magda Ciumac, mândră de fiul ei. Alexander are 16 ani: „Am crescut singură un copil minunat! Am fost și mamă și tată”

După divorț, Tolea Ciumac a ales să își refacă viața cu un fost iepuraș Playboy, pe nume Alina. Aceștia și-au întemeiat familia în 2014 și au împreună un băiețel.

Magda Ciumac și-a refăcut viața

Fosta vedetă OTV și-a găsit liniștea în brațele lui Ricardo, un afacerist italian. Chiar dacă alege să nu vorbească prea mult despre relația pe care o au, femeia se mândrește cu iubitul ei pe contul de TikTok.

Magda Ciumac și actualul iubit

„Ia să vedeți ce bărbat am eu, am emoții.(…) Stați, avem emoții și noi, zici că suntem în prima zi! El a zis că sunt iubirea vieții lui și este foarte îndrăgostit de mine, pe viață! Voi sunteți norocoși să mă cunoașteți, dar el este norocos să mă aibă. Sufletul meu este la fel pentru toată lumea și el de-asta mă iubește. A spus că toți sunteți pentru mine speciali. Este fericit că eu am acest suflet pur pentru toată lumea în aceeași măsură”, a spus aceasta într-un videoclip de pe platformă.

Citește și: Cine este şi cum arată soţul Magdei Ciumac. Bruneta lansată de Dan Diaconescu este căsătorită de mai mulţi ani cu un italian