Magda și Tolea Ciumac, întâlnire de gradul 0 pe TikTok: „Magdo, eu voiam să mă împac cu tine”

Magda și Tolea Ciumac, întâlnire de gradul 0 pe TikTok. Cei doi s-au văzut pentru prima oară după mulți ani, chiar în seara de 1 Decembrie. Au intrat live pe celebra rețea de socializare și și-au spus tot ce aveau pe suflet.

02 dec. 2022, 21:46
Magda și Tolea Ciumac, întâlnire de gradul 0 pe TikTok: „Magdo, eu voiam să mă împac cu tine”
Cei doi s-au văzut pentru prima oară după mulți ani

Magda și Tolea Ciumac, întâlnire de gradul 0 pe TikTok. Cea care a moderat dialogul dintre ei a fost Floricica Dansatoarea, care a reușit să îi tempereze pe amândoi și să își spună nemulțumirile și frustrările într-un mod civilizat.

Tolea a recunoscut că și-a văzut fiul de doar patru ori până acum, dând vina pe Magda pentru că a stat departe de Sasha. Magda a mai spus că el și partenera sa, Alina, i l-au răpit pe Sasha atunci când apărea la OTV, însă Tolea a venit acum, după mai bine de 12 ani, cu o cu totul altă variantă.

M-am dus la OTV, copilul nu era schimbat, era carne vie. Copilul era opărit și Magda era în emisiune. Jur că am spălat trei zile copilul și tot mirosea a igrasie, de asta ți-am răpit copilul, Magdo! Prima dată când m-am dus să-l văd mi-ai cerut televizor, microunde… Dar lasă-le pe alea (n.r.: obiectele) nu stăm acum să dezgropăm tot. Lasă să aibă copilul meu și frigider, și tot ce trebuie”, a spus nervos Tolea, care a completat că de multe ori îi era frică să se vadă cu Magda și fiul lor, deoarece bruneta îl acuza de tot felul de lucruri. „Cum să-ți fie frică ție de mine?”, a spus uimită Magda.

Cum să nu îmi fie frică dacă tu ai zis că vreau să te violez?, i-a răspuns Tolea.

Citește și: Magda Ciumac, hărțuită de actuala iubită a lui Tolea: „Are treabă cu actualul meu soţ”

Magda și Tolea Ciumac, întâlnire de gradul 0 pe TikTok

La un moment dat, Magda a insistat să îi spună Alinei că Tolea a înșelat-o de mai multe ori, moment în care bărbatul a intervenit din nou, de data asta cu o promisiune fermă: „Tu și acum după 16 ani spui asta. Dacă dovedești că eu am înșelat-o pe Alina, eu acum o las!”.

Magdo, eu voiam să mă împac cu tine, să-mi văd copilul, dar cu tine a fost imposibil”, este mărturisirea neașteptată pe care a făcut-o Tolea, chiar de față cu noua sa soție, Alina.

Și tonul Magdei s-a înmuiat pe parcursul confruntării dintre cei doi: „Nu ești băiat rău, Tolea, dar mai minți câteodată. Spune tu, v-am dat vreun telefon eu în 15 ani să vă deranjez? Da sau nu, Alina?”.

N-ai sunat, ori că nu ai vrut tu, ori că ai fost blocată. Mereu vorbești de mine”, a spus Tolea. Acesta a acuzat-o, printre altele, pe Magda că a amenințat de multe ori că voia să se sinucidă cu copilul în brațe, lucru pe care ex-vedeta OTV l-a negat.

În finalul confruntării,  cei doi au căzut la pace, cel puțin pentru o perioadă. „Ești tatăl copilului meu, te-am iubit și te iubesc pentru copilul meu”, a declarat Magda. „Magda, să fii fericită, iubită, eu și Tolea o să murim unul lângă altul”, a completat Alina Ciumac.