Magda Ciumac, hărțuită de actuala iubită a lui Tolea: „Are treabă cu actualul meu soţ”

Magda Ciumac, fosta soţie a lui Tolea Ciumac, susţine că este hărţuită de actuala iubită a luptătorului de K1. Deşi este despărţită de Tolea de 16 ani şi în acest răstimp nici măcar la telefon sau pe reţelele sociale nu au mai vorbit, Magda nu are linişte.

24 nov. 2022, 16:38

Magda Ciumac susţine că actuala parteneră de viaţă a lui Tolea este obsedată de ea și nu o lase liniştită. În trecut, Magda a câştigat un proces de hărțuire intentat acesteia, dar lucrurile au rămas neschimbate până în ziua de azi.

Ea e obsedată de mine, am făcut și un proces acum câțiva ani, l-am câștigat, au obligat-o la cheltuieli de judecată și să plătească daune morale. Mă hărțuiește, mă deranjează, are treabă cu actualul meu soț, că mă ajută la treabă, dar e normal, dacă soțul nu te ajută sau soția, cine să te ajute? Modifică ce fac eu în live, evident că eu nu o să stau să nu mai intru în live în viaţa mea doar pentru că există persoana asta care mă hărțuiește de atâția ani”, a mărturisit Magda Ciumac pentru Antena Stars.

Citeste si Magda Ciumac, mândră de fiul ei. Alexander are 16 ani: „Am crescut singură un copil minunat! Am fost și mamă și tată”

Magda Ciumac, hărțuită de actuala iubită a lui Tolea: „Pe Tolea nu l-am deranjat nici cu un telefon în 16 ani”

Bruneta spune că nu înțelege ce vrea această femeie de la ea atâta vreme cât ea nu doar că nu mai are nicio treabă cu Tolea de foarte mulţi ani, dar nici măcar la pensie alimentară pentru Saşa nu a avut pretenţie.

Ea modifică, ea se întreabă, ea face, mă înregistrează, pur și simplu mă terorizează. (…) Toată vara m-a hărțuit și m-a amenințat, dar amenințări urâte. Eu cred că ea nu înțelege că eu am făcut pace cu trecutul, pe Tolea nu l-am deranjat nici cu un telefon în 16 ani. Nici măcar nu l-am căutat să-mi dea pensie alimentară la copil, chiar dacă a fost obligat de instanță. Nici măcar un leu n-am primit de la Tolea, și băiatul nostru are 16 ani”, explică Magda Ciumac.

Citeste si Magda Ciumac, jefuită în vacanţă de doi români: „Au fost puşi de cineva, a fost o experienţă urâtă”