Magda Ciumac, mândră de fiul ei. Alexander are 16 ani: „Am crescut singură un copil minunat! Am fost și mamă și tată”

Magda Ciumac este mândră de fiul ei, Alexander, care are 16 ani. Fosta vedetă OTV se consideră o femeie împlinită, pentru că are alături un bărbat care o iubeşte şi un băiat extraordinar, pe care l-a crescut singură.

01 aug. 2022, 10:00
Magda Ciumac, mândră de fiul ei. Alexander are 16 ani: „Am crescut singură un copil minunat! Am fost și mamă și tată”
Magda Ciumac, mândră de fiul ei

Magda Ciumac, mândră de fiul ei. În vârstă de 38 de ani, vedeta este și mamă și tată pentru Alexander, băiatul pe care îl are cu Tolea Ciumac. Chiar dacă tatăl nu s-a ocupat absolut deloc de fiul lui, este un copil bun şi educat şi încearcă să îi ofere tot ce are mai bun.

Citeşte şi: Cine este şi cum arată soţul Magdei Ciumac. Bruneta lansată de Dan Diaconescu este căsătorită de mai mulţi ani cu un italian

Magda Ciumac, mândră de fiul ei

Sunt foarte împlinită și recunoscătoare lui Dumnezeu pentru tot! Vreau să-l susțin pe fiul meu, Alexander, să ajungă în L.A.! Este visul lui! Iar eu sunt fericită doar dacă îmi văd copilul fericit! Alexander este minunat! Nu o spun doar că este fiul meu! A terminat clasa a10-a.

Nu ține legătura cu tatăl lui! Dar nu că nu l-am lăsat ori nu a vrut… Așa a fost să fie! Oricum, ca tată, dacă îți cauți doar de 4 ori în 16 ani copilul, nu îl susții material și moral, nu poți fi numit tată! Oricum îi dorim sănătate! Este omul care m-a iubit și l-am iubit! Am rămas cu ce este mai de preț: copilul! Asta contează!

Am crescut singură un copil minunat! Am fost și mamă și tată! Dacă așa o vrea Dumnezeu, de ce să nu accept ceea ce-mi oferă viața!? Știe EL, Dumnezeu, de ce îți ia și de ce îți dă, nu? Deci, iubire și curaj există!

Cel mai mare regret al meu este că nu o mai am pe mama! Nu știu cum de trăiesc toți cei care fac atâtea rele și nu lasă Dumnezeu un om minunat, ca mama! În rest, alte regrete? Că sunt prea bună cu persoanele de nimic! Încerc să înțeleg mereu pe oricine! În timp mi-am dat seama că nu merită nimeni timpul meu, că oamenii nu pot fi schimbați dacă nu vor și ei! Prea multă atenție și timp pierdut pentru oameni de nimic!„, a declarat Magda Ciumac, pentru Ciao.ro.