Magda Ciumac se MĂRITĂ, după 5 ani de aşteptare

Magda Ciumac este pe cale să se căsătorească după ce iubitul ei a divorţat în sfârşit de soţia sa. De când a aflat vestea, fosta soţie a lui Tolea Ciumac este numai un zâmbet.

RomaniaTV.net
10 sept. 2015, 12:56
Magda Ciumac se MĂRITĂ, după 5 ani de aşteptare

Magda Ciumac este în culmea fericirii după ce iubitul ei, afaceristul Andrei Rain, a divorţat. Pentru că fericirea a fost una imensă, iar acest gest le dă o şansă iubirii lor, Magda Ciumac a postat un mesaj pe contul ei de Facebook, mesaj dedicat în totalitate fostei soţii ale iubitului ei, informează Libertatea.ro.

„Azi, 9.09.2015 a fost ziua în care D-zeu a făcut „dreptate”! După 5 ani de stres, lacrimi şi „bârfe” din partea multor „răutăcioşi” căsnicia iubitului meu, Andrei, a „încetat” prin simplul cuvânt „DA”! Mulţumesc fostei sale soţii pentru răbdare, înţelegere şi în special pentru faptul că a avut demnitatea de o mare d-na. […]

Consider că fiecare avem o poveste, un suflet şi un destin. De azi, după 5 ani de „disconfort” totul este gata. Ştiu, nu este simplu. Mulţumesc lui Andrei pentru înţelegere, pentru ieşirile din toşi aceşti 5 ani. Am stabilit data căsătoriei. Cu D-zeu înainte! Cu bune, rele, ce şi cum rezervă viaţa, o să trecem peste. […]

Mulţumesc, Andrei. Te iubesc! Sper, şi o sa încerc să fiu fata pe care o iubeşti, o cunoşti şi o respecţi, de 5 ani, până… la final. Cât o dori D-zeu!”, a scris Magda Ciumac pe contul de socializare.

Citeşte şi  Magda Ciumac are un nou iubit. Cu cine l-a înlocuit pe Tolea Ciumac. FOTO