Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni. Prima imagine cu burtica de gravidă: „Vom avea băiat”

Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni. Surpriză mare pentru fanii vedetei Pro TV, prezentatoarea de la meteo va deveni pentru prima oară mamă şi este tare nerăbdătoare să facă cunoştinţă cu micuţul, căci da, va avea băiat.

30 mai 2022, 20:17
Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni. Prima imagine cu burtica de gravidă: „Vom avea băiat”
Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni

Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni. În luna martie, vedeta şi-a dat demisia de la Pro TV pentru a se muta împreună cu soţul său în Norvegia. Deşi nu va mai apărea o perioadă pe micile ecrane, fosta prezentatoare meteo le-a promis fanilor săi că îi va ţine la curent cu tot ceea ce face prin intermediul reţelelor de socializare.

Citeşte şi: Dieta cu care Magda Pălimariu reușește să fie într-o formă de invidiat. Vedeta întoarce toate capetele pe stradă și respectă doar niște reguli simple!

Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni

Recent, şi-a surprins prietenii virtuali cu o super veste, a anunţat că în curând va deveni mamă. Acum, Magda Pălimariu trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa ei şi abia aşteaptă să vină pe lume noul membru al familiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Magda Palimariu (@magdapalimariu)

Așa cum îți spuneam și atunci, ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul. Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami. (zâmbește)

Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii.

Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe. (râde) Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate. Vom avea băiat.„, a declarat Magda Pălimariu pentru Viva.ro.