Reacția Ramonei Olaru când s-a întâlnit față în față cu Cătălin Cazacu: ”Eu sunt bine. Nu cred că el merge în vacanță unde merg eu”

Ramona Olaru și motociclistul Cătălin Cazacu s-au despărțit în această primăvară, după o relație tumultoasă, cu multe suspiciuni de infidelitate, mai ales din partea vedetei Antenei 1, iar în această săptămână cei doi au dat nas în nas la unul dintre cele mai mari evenimente mondene din România.

10 iun. 2023, 14:32
Reacția Ramonei Olaru când s-a întâlnit față în față cu Cătălin Cazacu: ”Eu sunt bine. Nu cred că el merge în vacanță unde merg eu”

Pe 7 iunie, la petrecerea revistei VIVA!, cei doi s-au revăzut. Cătălin Cazacu a mers la eveniment însoțit de Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și producătoarea matinalului de la Antena Stars. În schimb, Ramona Olaru a fost însoțită de prietenii ei. Tot ea a recunoscut că s-a văzut cu fostul iubit.

Ramona Olaru a vrut să îl salute pe Cătălin Cazacu, căci s-au văzut față în față, însă el a evitat-o.

„Mi-am luat foarte multe vacanțe pentru vara asta, peste tot plec. N-aș vrea să fiu rea, dar fostul nu umblă prin locuri precum Mykonos.

Chiar l-am văzut mai devreme aici și am vrut să-l salut, dar nu s-a uitat. Eu sunt foarte bine, eu iert oamenii pentru că vreau să fiu liniștită în viața mea. Atâta pot ei”, a declarat Ramona Olaru, în exclusivitate la „Xtra Night Show”, emisiunea de la Antena Stars, conform spynews.ro.

Citește și: Moda împăcărilor în showbiz-ul românesc: Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu, din nou împreună?

În urmă cu o lună, presa mondenă a scris că Ramona Olaru ar fi fost înșelată de iubit cu Denise Rifai. Asistenta TV a decis să-l părăsească pe Cătălin Cazacu chiar în prag de nuntă, fără a oferi prea multe detalii despre motivul deciziei sale radicale.

Au trecut trei luni de atunci, iar infidelitățile motociclistului au ieșit la iveală una câte una. Elena Videochatista nu a fost singura femeie cu care motociclistul a înșelat-o pe asistenta de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, iar Cancan a dezvăluit totul. Cazacu ar fi fost prins  în flagrant de către Ramona cu una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din Romania, Denise Rifai.

Cătălin Cazacu a fost sincer și a recunoscut că nu a fost ”ușă de biserică” până acum, însă în perioada în care au fost făcute imaginile, era un bărbat singur. ”Am încercat să stau departe de aceste povești, pentru că pe cât de hilare mi se par, pe atat de fantastice. Am spus și repet, datoria mea de bărbat este să nu comentez, dar mă simt nevoit să spun atât: perioada la care se referă este o perioadă în care eu eram singur.”, a declarat atunci Cătălin Cazacu.

Citește și: Deea Maxer a răbufnit. Fosta soție a lui Dinu Maxer rupe tăcerea: „Nu-s ușă de biserică”