Magda Vasiliu, mesaj dur după moartea Cristinei Ţopescu! „Văd atâta ipocrizie încât mi-e silă”

Magda Vasiliu a postat pe o reţea de socializare un mesaj dur după moartea jurnalistei Cristina Ţopescu! Aceasta s-a declarat dezgustată de persoane care s-au arătat afectate de trecerea în nefiinţă a acesteia, însă nu o plăceau. 

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 14:22
Magda Vasiliu, mesaj dur după moartea Cristinei Ţopescu! „Văd atâta ipocrizie încât mi-e silă”

Magda Vasiliu a menţionat în mesajul postat pe o reţea de socializare perioada în care copilul său a fost diagnosticat cu o boală gravă, moment în care mai multe persoane au căutat-o, încercând să îi fie aproape. Însă, după un scurt timp toate aceste persoane s-au îndepărtat şi a rămas doar cu câţiva prieteni. Jurnalista a atras atenţia şi despre faptul că reţelele sociale ne dau impresia că suntem importanţă când, de fapt, suntem singuri.

„Când, după 4 luni de tăcere pe facebook (luni în care nimeni nu m a întrebat ce fac) am povestit despre boala lui Vlad, a urmat o perioadă în care zilnic primeam zeci de telefoane de la colegii din presă. Eram solicitată pentru intervenţii în emisiuni, mi se cereau declaraţii etc etc. Apoi, când subiectul s a învechit, nu m a mai căutat nimeni, în afară de câteva persoane. Degetele de la ambele mâini mi ajung pentru a număra persoanele rămase alături. Dintre toţi politicienii şi personalităţile publice, singurul care mi a vorbit ca om, nu că oficial a fost prim ministrul de atunci, Mihai Tudose. Nu simpatizez cu niciun partid, nu vreau să fac osanale nimănui. Apoi, au fost alături de mine prietenele de o viaţă, câteva colege şi, cam atât. Prieteniile virtuale ne dau senzaţia că suntem importanţi pentru alţii, că altora chiar le pasă de noi…Noi ne liniştim conştiinţa şi avem senzaţia că facem ceva dacă avem o reacţie la postările „prietenilor” virtuali şi invers. În realitate suntem singuri. Fiecare cu viaţa lui. Iar excesul ăsta de socializare virtuală ne a transformat în nişte solitari inadaptaţi, în nişte automulţumiţi blazaţi, fericiţi că o poză retuşată (sau nu) ne a adus nu ştiu câte like-uri.” , a comentat aceasta.

Jurnalista a comentat dur şi cazul Cristinei Ţopescu, menţionând faptul că nu au fost atât de apropiate. Aceasta a atras atenţia cu privire la ipocrizia din jur şi regrele exprimate de către nişte persoane care în realitate nu o simpatizau pe jurnalistă.

„Cât despre dispariţia prematură a Cristinei Ţopescu nu pot spune decât ca o regret. Nu am fost atât de apropiate încât să mi permit să vorbesc despre ea în aceste momente. În plus, văd atâta ipocrizie, atâtea regrete exprimate peste tot de la persoane care în realitate ştiu că nu o plăceau, încât mi-e silă”, a scris Magda Vasiliu.