Magda Vasiliu şi-a sărbătorit copilul. Vlad a împlinit 12 ani: „Sunt situaţii în care mă simt depăşită”

Magda Vasiliu şi-a sărbătorit copilul. Jurnalista este foarte mândră de fiul ei, Vlad, care a împlinit 12 ani, şi a făcut multe sacrificii pentru ca el să fie bine. Unul dintre ele este mutarea în Italia, acolo unde au învins o boală cruntă.

18 feb. 2022, 12:48
Magda Vasiliu şi-a sărbătorit copilul. Vlad a împlinit 12 ani: „Sunt situaţii în care mă simt depăşită”
Magda Vasiliu şi-a sărbătorit copilul

Magda Vasiliu şi-a sărbătorit copilul. Mama şi fiul au trecut peste multe greutăţi, dar şansa a fost de partea lor. De ziua de naştere a lui Vlad, vedeta a scris un mesaj extrem de emoţionant pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Magda Vasiliu a izbucnit la aproape un an de la divorţ. „Tot am răbdat, am ignorat. Dar mi-a ajuns”!

Magda Vasiliu şi-a sărbătorit copilul

Acum fix 12 ani eram pe masă de operaţie, după o cezariană făcută un pic înainte de termen, pentru că aşa a fost să fie. Cu anestezie generală. Aşa că pe Vlad l-am văzut abia a două zi, pe 18 februarie.

Prima întâlnire a fost una care m-a făcut să mă întreb dacă voi fi o mamă bună sau nu. Mă aşteptam la un bebeluş că ăia din reclame, dar, nou născuţii nu seamănă cu bebeluşii din reclame…

Au trecut 12 ani în care am avut parte de momente de fericire totală, momente de disperare cruntă şi momente de derută. Nimeni nu te învaţă să fii mamă. Înveţi pe propria piele, câteodată greşeşti, altădată faci lucrurile într -o manieră absolut perfectă, în mod instinctiv.

Sunt situaţii în care mă simt depăşită, sunt situaţii în care îl simt pe Vlad complet dependent de mine şi situaţii în care îl simt că vrea să fie singur, să facă totul după voinţa lui. Sunt fericită că în ciuda tuturor greutăţilor am ajuns să serbăm 12 ani.

Nu există copil perfect şi nici mamă perfectă. Noi doi însă avem o relaţie aparte, foarte profundă. Ne înţelegem din priviri şi ne simţim unul pe celălalt. Are momente de răzvrătire adolescentină, e obraznic de multe ori…dar ştiu că mă iubeşte şi îl iubesc în cel mai firesc mod cu putinţă”, este mesajul scris de Magda, pe pagina sa de Facebook.