Magistraţii au anulat carantina unui deputat Pro România, deşi fiul său fusese confirmat cu coronavirus

Deputatul Pro România Alin Vacaru a obţinut în instanţă anularea carantinei, după ce fiul său fusese confirmat cu coronavirus. 

RomaniaTV.net
21 sept. 2020, 16:19
Magistraţii au anulat carantina unui deputat Pro România, deşi fiul său fusese confirmat cu coronavirus

Fiul lui Alin Vacaru a fost confirmat cu coronavirus înainte să plece la un turneu de baschet. Diriginta și încă 22 de copii au intrat în carantina la domiciliu, ca urmare a rezultatului pozitiv. În carantină a mai fost băgat şi tatăl acestuia, deputatul Pro România Alin Vacaru. Acesta din urmă si-a facut si el testul pentru COVID-19 si, dupa ce a iesit negativ, a dat in judecata DSP-ul ca sa-l scoata din carantina la domiciliu, potrivit observatornews. 

Magistraţii i-au dat câştig de cauză.

„Admite cererea. Anuleaza Decizia de confirmare a carantinarii nr. 23204, emisa de intimata la data de 15.09.2020. Dispune incetarea masurii carantinarii, instituita asupra petentului de catre intimata, incepand cu data pronuntarii prezentei sentinte. Ia act ca petentul nu a solicitat cheltuieli de judecata. Executorie. Cu apel, in termen de 2 zile de la comunicare, cerere care se va depune la Judecatoria Tg -Jiu, prin mijloace electronice si in format electronic. Pronuntata la Judecatoria Tg-Jiu, azi, 20.09.2020, ora 18:45, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei,” se arata pe portalul instantelor.

Săptămâna trecută, primarul din Aninoasa, Gorj, a anulat și el carantina în instanta, după ce DSP-ul i-a cerut să rămână în izolare ca urmare a faptului că a intrat în contact cu un angajat pozitiv la Covid-19.

Citeşte şi Patru elevi de la trei şcoli diferite din sectorul 4, confirmaţi cu COVID. Toate cadrele didactice vor fi testate