Magnatul Richard Branson, „stewardesă” pe un zbor Air Asia, după ce a pierdut un pariu FOTO&VIDEO

Miliardarul Richard Branson a onorat pariul pierdut cu Tony Fernandes, după ce s-a îmbrăcat în stewardesă şi a oferit servicii de servire a pasagerilor pe o aeronavă a companiei Air Asia, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
12 mai 2013, 14:22

 Îmbrăcat cu o vestă şi o fustă scurtă, cu ruj roşu şi pantofi de aceeaşi culoare, miliardardul a oferit servicii pasagerilor pe un zbor de peste cinci ore între Perth (Australia) şi capitala Malaysiei, Kuala Lumpur.

„A fost o adevărată premieră pentru mine. Mi-a plăcut experienţa şi sunt fericit că am onorat pariul”, a declarat el într-un comunicat al AirAsia.

Branson a sponsorizat în 2010 echipa Virgin, care s-a clasat pe penultima poziţie a Campionatului Mondial de Formula 1, după team-ul Lotus, deţinut de Tony Fernandes. Locul ocupat în clasament de cele două echipe a fost obiectul unui pariu între Branson şi Fernandes.

Nici Lotus şi nici Virgin F1 nu au obţinut vreun punct în 2010. Însă finlandezul Heikki Kovalainen a terminat pe locul 12 la Grand Prix-ul Japoniei pentru Lotus, ceea ce a permis echipei malaysiene să termine pe poziţia a zecea în clasamentul general, în faţa team-ului britanic.