Mai ceva ca în filme! Un șofer din Argeș a fost la un pas să sfârșească într-un stâlp de înaltă tensiune, după un viraj neinspirat

Ziua și accidentele în România! Un bărbat și-a văzut moartea cu ochii după ce autoturismul în care se afla s-a oprit cu roțile în sus într-un gard al unei gospodării, pe care l-a distrus parțial.

24 iun. 2023, 20:32
Mai ceva ca în filme! Un șofer din Argeș a fost la un pas să sfârșească într-un stâlp de înaltă tensiune, după un viraj neinspirat
Mai ceva ca în filme! Un șofer din Argeș a fost la un pas să sfârșească într-un stâlp de înaltă tensiune, după un viraj neinspirat

Un șofer din Argeș a fost la un pas să sfârșească într-un stâlp de înaltă tensiune, după un viraj neinspirat. Accidentul a avut loc sâmbătă pe Calea Câmpulung, din comuna argeșeană Mărăcineni.

Citește și Accidentul cu doi morți de pe A1 provocat de un tânăr de 22 de ani fără permis de conducere

Un șofer din Argeș a fost la un pas să sfârșească într-un stâlp de înaltă tensiune, după un viraj neinspirat

Din cauza unui viraj neinspirat șoferul autoturismului a fost la numai un pas sfârșească într-un stâlp de înaltă tensiune însă, norocul său a fost că mașina s-a oprit cu roțile în sus în gardul unei gospodării situată pe marginea șoselei.

Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a fost rănit așa că nu a fost nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului au ajuns și pompierii care au intervenit pentru a preveni eventualele incendii.

„Intervin pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, iar un echipaj SAJ va asigura îngrijiri medicale la nevoie. Nu sunt probleme deosebite”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Chiar dacă șoferul nostru care a fost cascador de ocazie a scăpat ca prin urechile acului nu putem spune același lucru despre un alt șofer în vârstă de 75 de ani, tot din județul Argeș, care a murit după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Bunicul care s-a răsturnat cu maşina este de negăsit

O mașină s-a scufundat, joi, în apele râului Arieș, din județul Cluj. Potrivit cercetărilor, un bărbat de 83 de ani a pierdut controlul autovehiculului și a căzut în apă. Căutările au fost reluate.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 83 de ani a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a lovit copacii de pe marginea drumului, ulterior fiind proiectat în râul Arieș. Căutările au fost reluate sâmbătă fără succes.

„În urma accidentului rutier înregistrat la data de 22 iunie a.c., în jurul orei 15.00, pe DN75, în afara localității Lungești, comuna Iara, polițiștii au stabilit, conform primelor verificări, că ar fi vorba despre un bărbat, de 83 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism înspre municipiul Turda, iar, într-o curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând mai mulți arbori situați în afara părții carosabile.  După impact, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat în râul Arieș, în zona km 140+750m, de unde reprezentanții I.S.U. Cluj au extras autoturismul până pe malul râului. Astăzi, 23 iunie, polițiștii din Cluj, alături de reprezentanții I.S.U. Cluj și Salvamont Cluj, continuă cercetările în zona respectivă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Salvatorii au reluat căutările în râul Arieș, după ce o mașină a fost văzută în apă, în zona localității Buru din Cluj. După mai bine de 12 ore de când s-a dat alarma, pompierii încearcă să îl găsească pe șoferul vehiculului. Ploile din ultima perioadă au mărit debitul apei, iar misiunea este îngreunată.

Inițial, nimeni nu putea spune câte persoane se aflau în mașina care a plonjat în apele râului Arieș. Salvatorii s-au mobilizat până la lăsarea întunericului, însă, fără niciun rezultat. Vehiculul a fost scos la suprafață, însă, în interior, nu se afla nicio persoană.

Locotenent Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU Cluj: „La fața locului s-au deplasat două autospeciale și echipa de scafandri dedicată detașamentului 1 Cluj Napoca. Au fost desfășurate căutări pe tot parcursul după-amiezii zilei de ieri, până la lăsarea serii, însă din păcate fără rezultat”.

Încă din zori au fost reluate căutările, iar în sprijin au fost chemați și cei de la Salvamont.Bărbat: „Mașina eu am văzut-o primul. Eu am văzut mașina, dar persoane nu. Și i-am găsit o haină. Era ușa cam așa, deschisă, de pe dreapta, din ce am văzut”.

Nimeni nu își poate explica ce s-a petrecut cu cel care era la volan. Un alt șofer, care se afla în trafic, spune că apucat doar să zărească faptul că șoferul era un vârstnic. Tot acesta susține că în mașină nu mai erau și alte persoane.

Citește și Fetiță de 4 ani, ucisă în accident de amantul mamei, după o șicanare în trafic. Șoferul vinovat a fost arestat