Mai ceva ca în „Lanţul amintirilor”! Doi români au aflat că sunt fraţi după zeci de ani!

Doi români care trăiesc în Canada au aflat că sunt frați după ce au devenit adulți, fără să se întâlnească vreodată înainte. Culmea, cei doi locuiau la 30 de minute depărtate unul de celălalt, astfel că destinul i-a dus în aproximativ același loc!

21 feb. 2023, 13:49
Mai ceva ca în „Lanţul amintirilor”! Doi români au aflat că sunt fraţi după zeci de ani!
Mai ceva ca în "Lanţul amintirilor"! Doi români au aflat că sunt fraţi după zeci de ani!

Mai ceva ca în „Lanţul amintirilor”! Daciana Crasnanic și Traian Alexandru locuiesc în Canada de mulți ani şi nu au știut niciodată de existența celuilalt, deşi locuiesc la o distanţă de 30 de minute. Cei doi au aflat că sunt frați după ce și-au făcut separat teste ADN și le-au încărcat pe site-ul 23andMe, iar descoperirea le-a schimbat viața. Scopul testelor a fost să afle mai multe despre familiile lor, însă rezultatele le-au schimbat viața.

Citeşte şi: Cristi Borcea are 50 de persoane în întreținere. De cine mai are grijă pe lângă cele trei neveste şi cei nouă copii VIDEO

În vârstă de 50 de ani, cei doi locuiesc aproape de Toronto, la doar 30 de minute cu maşina depărtare unul de celălalt. Descoperirea a fost un subiect de interes și pentru presa străină. „Este o nebunie. Adică, de ce Canada? Aș putea fi în Anglia. Aș putea fi în Germania. Aș putea fi în Spania. Sunt cetățean european. Aș putea fi peste tot, dar sunt aici”, a declarat Traian Alexandru pentru CBC, citat de Adevărul.

Citeşte şi: Ce fotbalişti au abordat-o pe fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu rupe tăcerea: „Încerc să văd partea bună în oameni”

După ce au aflat că sunt fraţi, cei doi au luat legătura pe rețelele de socializare, s-au întâlnit și au încercat să recupereze tot acest timp pierdut. Traian a avut un trecut dureros, după ce mama lui biologică l-a abandonat lângă un tomberon şi a fost adoptat de o familie care l-a crescut.