Mai multe persoane infectate cu coronavirus după ce au participat la un ritual religios în Maramureş

Mai multe persoane din Maramureș depistate pozitiv cu noul coronavirus după ce au participat la un ritual religios într-un imobil. În acest caz a fost deshis un dosar penal.

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 05:50
Mai multe persoane infectate cu coronavirus după ce au participat la un ritual religios în Maramureş

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare fac cercetări într-un dosar în care mai multe persoane sunt cercetate după ce au participat la un ritual religios. 

„La data de 26.04.2020, organele de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de „zădărnicirea combaterii bolilor” prevăzută de art. 352 alin. 2 Cod penal, constând în aceea că, la data de 07.04.2020, mai multe persoane s-au adunat în incinta unui imobil, proprietatea unuia dintre ei, pentru efectuarea unui ritual religios și în urma acestei întruniri trei din persoanele prezente au fost depistate pozitiv cu infecția provocată de virusul SARS COV2″, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Citeşte şi: Ce se întâmplă după 15 Mai. Marcel Vela: Ne dorim să nu aibă nimeni nevoie de declaraţii pe propria răspundere