În spiritul Crăciunului. S-au călcat în picioare la colindat la poarta lui Gigi Becali VIDEO

Incident neplăcut acasă la omul de afaceri Gigi Becali. Mai multe persoane, printre care copii şi o jurnalistă de la un post de televiziuni, au fost călcate în picioare de colindătorii care aşteptau bani de la omul de afaceri din Pipera. Poliţia Ilfov a trimis mai multe echipaje acasă la Gigi Becali. UPDATE După incident, Becali a ieşit în faţa curţii şi a împărţit bani.

RomaniaTV.net
24 dec. 2011, 10:07

Cei peste zece bodyguarzi ai europarlamentarului Gigi Becali nu au reuşit să facă faţă puhoiului de lume adunat încă de la primele ore ale diminţeii la poarta latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali a ieşit în faţa porţii să le vorbească colindătorilor, moment în care mulţimea a năvălit pe el. Latifundiarul s-a refugiat în curte.

După prânz, lucrurile s-au liniştit, iar Becali a ieşit şi a împărţit bani mai multor persoane care stăteau în faţa casei lui.

„În fiecare an vin din toate colţurile ţării, eu ce să fac. Nu pot să-i sfidez. Au venit şi cântă de la 6 dimineaţa”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Becali spune că bugetul pentru colindători de anul acesta a fost de peste 70.000 de lei. Omul de faceri recunoaşte însă că o mare parte dintre cei veniţi în faţa casei sale au venit doar pentru bani şi nu simt cu adevărat spiritul Crăciunului.

„Ei vin să ia un ban. Vin din Moldova până aici şi nu mai au nici bani de întoarcere. Doar 10% sunt colindători, restul vin să ia un ban. La cât sunt de săraci nu le mai vine nici să cânte”, a mai spus Becali.

Gigi Becali a primit şi urări de sărbători, dar şi pentru Steaua, echipa pe care o finanţează.

După ce a terminat de împărţit bani, Becali le-a mai spus jurnaliştilor că după Anul Nou va pleca la Muntele Athos.

Sute de oameni s-au strâns în faţa casei lui Gigi Becali încă de dimineaţă ca să-l colinde pe miliardar. Atraşi de teancurile de bani pe care Becali le-a împărţit anii trecut urătorilor, oamenii stau ore în şir în drum.