Mai mulţi braconieri din Vrancea au fost prinşi în flagrant la pescuit VIDEO

Acţiune ca-n filme pentru prinderea unor braconieri, în Vrancea. Jandarmii i-au pândit pe oameni ca să-i prindă în flagrant. Unul dintre ei a încercat să ascundă peştele în buzunare, altul şi-a riscat viaţa şi s-a aruncat în râul Siret ca să scape.

21 mai 2015, 06:26
Mai mulţi braconieri din Vrancea au fost prinşi în flagrant la pescuit VIDEO

Jandarmii i-au încolţit pe braconieri în zona lacului de acumulare Călimăneşti din judeţul Vrancea. Deşi somaţi să se oprească, unii dintre pescarii ilegali au preferat să-şi pună viaţa în pericol şi să se arunce în apă, numai ca să scape de pedeapsă, potrivit #romanaitv#. Unul dintre ei, însă, nu a mai apucat să fugă. Bărbatul de 48 de ani a crezut că scapă dacă ascunde peştele în buzunar.

După ce au scotocit tot malul apei, jandarmii au găsit un întreg arsenal de braconaj: bărci, plase, dar şi unelte improvizate. „În cauză s-a întocmit dosar penal pentru braconaj şi s-au confiscat ustensilele şi peştele găsit”, a declarat purtătorul de cuvânt al AJVPS Vrancea, Mircea Grosu.

În acest moment, este prohibiţie la pescuit, iar jandarmii i-au avertizat pe braconieri că vor continua să îi pândească până se termină perioada de interdicţie.