Mai mulţi câini au fost aduşi ilegal din România în Marea Britanie pentru fi vânduţi: „Sunt ţinuţi în condiţii groaznice”

O asociație de protecție a animalelor din Marea Britanie a salvat zeci de câini care erau vânduți ilegal în timpul măsurilor de izolare, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 09:35
Mai mulţi câini au fost aduşi ilegal din România în Marea Britanie pentru fi vânduţi: „Sunt ţinuţi în condiţii groaznice”

Mai mulți câini au fost salvați dintr-o dubă, unde erau acoperiți de combustibil, potrivit Mirror.

Asociația a îndemnat oamenii să fie conștienți că există multe riscuri în momentul în care vor să-și cumpere un câine prin intermediul internetului. De asemenea, cererea pentru câini a crescut în timpul pandemiei și au fost salvați zeci de pui de contrabandă, care ar fi trebuit să ajungă la diverși cumpărători necunoscuți din Marea Britanie.

În ultima perioadă, zeci de câini au fost salvați din mâinile contrabandiștilor. Animalele ar fi aduse ilegal din România, în ciuda restricțiilor impuse în Marea Britanie.

Citeşte şi: Chinezii nu vor mai mânca câini! O nouă lege interzice creşterea câinilor pentru consumul uman

Este descurajator faptul că noi continuăm să vedem că animalele sunt aduse ilegal în țară, adesea în condiții groaznice, pentru a obține profituri uriașe. Deși suntem în plină pandemie, acești vânzători vor continua să folosească toate trucurile pentru a-i înșela pe iubitorii de câini, a transmis un medic veterinar.


loading...