Mai mulţi grei din PSD, printre care Viorica Dăncilă şi Marian Oprişan, ar putea să nu fie incluşi pe listele pentru parlamentare

PSD ar vrea ca anumiţi politicieni să nu participe la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Viorica Dăncilă, Iulian Iancu, Carmen Dan, Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Marian Oprişan şi Liviu Pleşoianu ar putea fi lăsaţi în afara listelor PSD pentru alegerile parlamentare, conform G4Media.ro.

RomaniaTV.net
12 oct. 2020, 10:50
Mai mulţi grei din PSD, printre care Viorica Dăncilă şi Marian Oprişan, ar putea să nu fie incluşi pe listele pentru parlamentare

Conducerea ar fi transmis deja unora dintre cei nedoriţi că nu vor fi ajutaţi în campanie astfel că trebuie să găsească o altă organizaţie care să îi propună pe locuri eligibile.

PSD a decis să o înlocuiască deja pe Viorica Dăncilă de la şefia organizaţiei de femei cu Doina Fedorovici (noua şefă a CJ Botoşani).

Conducerea PSD încearcă să scape de numele controversate, înaintea alegerilor parlamentare din decembrie. Totuși, încă sunt discuții despre o eventuală candidatură a fostului premier, Viorica Dăncilă. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, declara recent că, din punctul său de vedere, Dăncilă ar trebui să fie parlamentar pentru că este fost prim-ministru al partidului.

Printre cei care vor prinde un loc în Parlament se numără Gabriela Firea, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu. Președintele partidului, Marcel Ciolacu, va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților la Buzău.

Deși nu va mai fi pe listele PSD, Florin Iordache ar putea fi recompensat cu o funcție în Consiliul Legislativ.

Citeşte şi: ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Ludovic Orban deschide lista la Bucureşti. Aurescu s-ar putea găsi pe liste