Mai mulţi inculpaţi „vedetă” îşi petrec Crăciunul după gratii

Au ţinut prima pagină a ziarelor şi au deschis toate jurnalele zile în şir. Procurorii îi acuză de infracţiuni grave precum şantaj, cămătărie, proxenetism sau relaţii sexuale cu minori. Ei spun însă că sunt curaţi ca lacrima şi că sunt victimele societăţii. Iar acum îşi petrec pentru prima dată Crăciunul după gratii.

RomaniaTV.net
25 dec. 2011, 13:34
Mai mulţi inculpaţi „vedetă” îşi petrec Crăciunul după gratii

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, stă în arest de aproape un an, după ce l-ar fi înjunghiat pe unul dintre nepoţii săi. De atunci, aproape în fiecare lună Tribunalul Slatina îl eliberează, dar la Curtea de Apel sentinţa se schimbă. Iar Bercea petrece de Crăciun în arest cu colegii de celulă.

Şi Doru Iuga s-a obişnuit cu arestul şi va petrece cu ceilalţi colegi de celulă de la Rahova. El va avea parte de meniul tradiţional cu sarmale. Iuga a fost arestat pe 1 iulie, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu minori, contra cost.

Dacă de Crăciun chemau spiritele în pădure sau pe malul apei, astăzi vrăjitoarele Melisa şi Vanessa vor avea nevoie de mai multă putere pentru ca farmecele să le iasă din spatele gratiilor.

Deşi a sperat să-şi petreacă sărbătorile împreună cu tatăl său acasă, Mario Balint este în arest . Judecătorii l-au eliberat pe Sile Cămătaru, dar l-au băgat în celulă pe fiul acestuia, acuzat de şantaj şi cămătărie.

Nici Dinu Damaschin, protectorul Monicăi Columbeanu nu are parte de sărbători mai fericite. După ani în care a obligat tinere să se prostitueze, Damaschin a fost trimis după gratii de procurorii DIICOT, într-o anchetă amplă. Deşi spune că e bolnav şi nevinovat, Damaschin nu a reuşit să îi convingă pe judecători să-l lase să plece acasă.