Mai rapid decât mingea. Un portar a reuşit două parade de excepţie, la aceeaşi fază VIDEO

Portarul naţionalei de fotbal a statului Peru a reuşit două parade salvatoare, la aceeaşi fază. După un sprint de excepţie, el a reuşit să ajungă mingea chiar pe linia porţii.

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 07:50
Mai rapid decât mingea. Un portar a reuşit două parade de excepţie, la aceeaşi fază VIDEO

S-au scurs mai puţin de două săptămâni de la începutul anului, dar Angelo Campos, portarul naţionalei de tineret a statului Peru poate fi trecut pe o listă a goalkeeper-ilor ce ar trebui premiaţi la sfârşitul lui 2013.

În timpul meciului cu Uruguay, din cadrul Campionatului Sud-American de fotbal, el a reuşit două parade de excepţie, la aceeaşi fază. În minutul 84, la scorul de 3-2 pentru uruguayeni el a ieşit mult dintre buturi, în afara careului, însă a fost depăşit de unul dintre adversari, Gonzalo Bueno, care apoi a trimis balonul spre poarta goală. Într-un sprint disperat, Angelo Campos nu numai că a reuşit să-l depăşească pe uruguayan, dar a ajuns la poartă înaintea balonului, pe care l-a oprit chiar pe linie.

Mai mult, el a reuşit să respinga şi următoarea reluare spre poartă a lui Bueno. Paradele sale au fost extrem de importante, Peru reuşind apoi să egaleze, iar partida încheindu-se la egalitate, scor 3-3.