Maia Morgenstern, la Kanal D. La ce emisiunea va apărea celebra actriţă: „Am venit cu mare emoție”

Maia Morgenstern, la Kanal D. Sâmbătă, 3 septembrie 2022, are loc premiera premieră show-ului ce pune preț pe inteligența românilor, prezentat de Dan Negru. Emisiunea va aduce publicului o combinație de concurs de cultură generală şi tensiunea specifică unei asemenea competiții.

02 sept. 2022, 15:03
Maia Morgenstern, la Kanal D. La ce emisiunea va apărea celebra actriţă: „Am venit cu mare emoție”
Maia Morgenstern, la Kanal D

Maia Morgenstern, la Kanal D. În prima ediție “Tu urmezi!”, actriţa, una dintre cele mai mari actrițe de teatru și film din România, se va afla în platoul emisiunii. Dincolo de bucuria participării la un show care are o componentă importantă de cultură generală, vedeta a mărturisit că o leagă o prietenie de foarte mulți ani cu Dan Negru.

Maia Morgenstern, la Kanal D

Suntem prieteni, colaboratori de-o viață. Ne ascultăm unul pe celălalt. Avem lucruri să ne spunem. (…) Am venit cu mare emoție, curiozitate la emisiune. E formidabil că oamenii au curaj să participe…”, a spus marea actrița.

Concurenţii stau la coadă şi ajung pe rând faţă în faţă cu Dan Negru, la pupitrul unde se află o serie de premii, ascunse în cilindri pe care participanții ii vor alege după ce răspund corect la cel puțin trei întrebări din cele patru adresate de Dan Negru (“Tripletă”).

Sumele din cilindri variază între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în rundă finală, în valoare de 100.000 de lei.  Își vor face apariția în show o serie de personaje care reprezintă diferite domenii din care vor “curge” întrebările.

Citeşte şi: Maia Morgenstern, roast fabulos pentru Carmen Tănase: „Draga mea, ce-aș putea spune eu despre tine?”

Maia Morgenstern, mesaj controversat despre feminitate

Actrița ținut o pledoarie despre lucrurile pe care femeile sunt învățate că „trebuie” să le facă ca să se alineze societății, dar și despre rușinea care le este indusă din cauza lucrurile firești. „Ar trebui să mă rușinez. Sau măcar să resimt o oarecare jenă: Cum poți să…? sau: Nu se face așa ceva! E rușine! Te faci de râs! Ia vezi cum faci?!?!

Din adolescență sau poate chiar mai devreme. E rușine: e rochița prea scurtă, se văd chiloțeii. Apoi mijeau sânii: stăteam cocoșată, adunam umerii de rușine, de parcă ar fi fost pericol să nu împung lumea cu mugurașii ăia dureroși. Stai și tu mai așa, să nu se vadă, să nu sară în ochi. Și în general, bine ar fi să porți sutien, să știi! Bine, rău, sănătos sau nu, pune hamul ăla cu sârme, îmbracă-te cu harnașamentul ăla cu balene, că altfel e rușine (…)”, a scris Maia Morgenstern, pe Facebook.