Maia Sandu, felicitată de preşedintele Consiliului European. „UE este pregătită să intensifice parteneriatul strâns cu R. Moldova”

Maia Sandu a fost felicitată de preşedintele Consiliului European pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova. Charles Michel a afirmat că Uniunea Europeană este "este pregătită să intensifice parteneriatul strâns" cu autorităţile de la Chişinău.

RomaniaTV.net
16 nov. 2020, 15:41
Maia Sandu, felicitată de preşedintele Consiliului European. „UE este pregătită să intensifice parteneriatul strâns cu R. Moldova”
Maia Sandu, felicitată de preşedintele Consiliului European. "UE este pregătită să intensifice parteneriatul strâns cu R. Moldova"

„Felicitări, Maia Sandu, pentru victoria în alegeri. Poporul Republicii Moldova a ales clar un drum care prioritizează justiţia, lupta reală împotriva corupţiei şi o societate mai dreaptă”, a scris preşedintele belgian al Consiliului European pe contul său de Twitter.

„UE este pregătită să intensifice parteneriatul nostru strâns”, a adăugat Charles Michel, conform Agerpres.

Maia Sandu, felicitată de preşedintele Consiliului European pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale

Candidata pro-europeană a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a câştigat al doilea tur al alegerilor prezidenţiale de duminică din Republica Moldova, cu 57,75% din voturi, faţă de 42,25% obţinute de socialistul Igor Dodon.

Citeşte şi: Maia Sandu, prima declaraţie după câştigarea alegerilor. „Avem nevoie de curaj”. Reacţia lui Igor Dodon: „Eu sunt președinte”