Măicuţa care a născut gemene s-a angajat. Vezi cum arată fetiţele sale şi cât au crescut FOTO

Măicuţa Sebastiana de la mănăstirea Tăriceni, care a adus pe lume două gemene în urmă cu aproape trei ani, s-a angajat. Fetiţele sale, Ana Ecaterina şi Maria Nectaria, au crescut, iar mama lor este mândră de ele.

14 mai 2014, 06:54

Maicuta Sebastiana, care locuieste tot in Capitala, nu regreta nicio secunda decizia pe care a luat-o in urma cu aproape 3 ani atunci cand a adus pe lume doua fetite. De cate ori are ocazia, ea merge cu gemenele sale in parcul de langa casa. Micutele au implinit in noiembrie doi ani.

Potrivit unor surse apropiate familiei, fosta maicuta s-a angajat undeva prin apropierea casei, iar cat timp ea este plecata, de cele doua micute are grija o alta maicuta, fosta colega cu mama lor, scrie cancan.ro.

Fosta stareta inca primeste ajutor si din partea celui care i-a pus la dispozitie casa in care locuieste. Acesta ii ofera haine pentru Ana si Maria, dar si produse alimentare.

Pe numele ei din buletin Elena Gatlan, maicuta povestea in urma cu doi ani ca s-a alaturat bisericii cu un an inainte de majorat din „convingere”.

Citeşte şi Măicuţa care a născut gemene: „Nu pot s-o iau ca pe o nenorocire. Este adevărat, am greşit” VIDEO