Mălin Bot, săltat de jandarmi din faţa sediului PSD şi băgat în dubă. El a fost amendat cu 6.000 de lei VIDEO

Jurnalistul Mălin Bot a fost săltat de jandarmi din fața sediului PSD pentru a fi dus la secție. Acesta alături de alți protestatari #rezist se prezentaseră luni în fața sediului PSD pentru a manifesta împotriva conducerii PSD. Protestatarii susţin că jandarmii fac abuz, că nu au dreptul să îi ducă cu forţa la secţie, în condiţiile în care s-au legitimat. Mălin Bot a fost amendat cu 6.000 de lei.

RomaniaTV.net
08 ian. 2018, 13:01
Mălin Bot, săltat de jandarmi din faţa sediului PSD şi băgat în dubă. El a fost amendat cu 6.000 de lei VIDEO

UPDATE Jandarmeria precizează că persoanele din faţa sediului PSD care au fost conduse la secţie tulburau ordinea publică întrucât aveau obiecte de amplificare a sunetului, iar protestul lor nu respecta condiţiile legale, respectiv declarare şi avizare.

Potrivit Jandarmeriei, în locul respectiv era avizată o altă activitate de protest al cărei organizator nu a fost de acord cu prezenţa celorlalte persoane şi a solicitat îndepărtarea lor din zonă. 
 
”Patru persoane au fost conduse la secţia de poliţie în vederea sancţionării (persoanele care săvârşesc fapte contravenţionale care prin natura lor tulbură liniştea şi ordinea publică sunt îndepărtate din zonă)”, mai precizează Jandarmeria.

UPDATE Patru protestatari, duşi la Secţia 5 după scandalul din faţa PSD

Patru persoane au fost duse la Secţia 5 de Poliţie din Bucureşti, pentru a fi legitimaţi şi sancţionaţi, după ce au fost implicaţi într-un scandal în faţa sediului PSD, potrivit Jandarmeriei Capitalei,

Mai mulţi membri ai Federaţiei Naţionale a Revoluţionarilor au mers în faţa partidului cerând jandarmilor să îi mute pe cei 10 protestatari aflaţi acolo, motivând că aceştia nu au autorizaţie.

Incidente în faţa sediului PSD din Kiseleff! Un grup de protestatari cu Mălin Bot a venit pentru a protesta împotriva liderilor PSD care se aflau în şedinţă, iar în urma scandărilor lor jandarmii au decis să îi ridice pe aceştia.

Aceştia au avut de furcă însă când au vrut să îl ridice pe Mălin Bot, acesta prinzându-se de un semn de circulaţie de unde a fost cu greu dezlipit de jandarmi.

Un alt protestatar s-a urcat in copac si striga mesaje pentru presedinele partidului, Liviu Dragnea.