Mălina Avasiloaie a spus tot adevărul despre relația cu Georgiana Lobonț: „Am avut o chimie aparte de la prima vedere”

Mălina Avasiloaie a dezvăluit care a fost modul în care s-a cunoscut cu Georgiana Lobonț și cum au reușit să construiască această legătură extrem de solidă. Artista a mărturisit că între ele a existat o conexiune specială încă din prima clipă.
Alina Costache
30 ian. 2024, 19:11
Mălina Avasiloaie a spus tot adevărul despre relația cu Georgiana Lobonț: „Am avut o chimie aparte de la prima vedere”
Mălina Avasiloaie a spus tot adevărul despre relația cu Georgiana Lobonț: „Am avut o chimie aparte de la prima vedere”

Mălina Avasiloaie a fost invitată în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola. În cadrul interviu, artista a povestit despre modul în care a întâlnit-o pe Georgiana Lobonț. Cele două artiste au reușit să dezvolte o frumoasă relație de prietenie.

Cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite și frumoase artiste ale momentului, Mălina Avasiloaie a participat la emisiunea menționată anterior pentru a face o serie de confesiuni din viața sa profesională. Artista se bucură de un uriaș succes, iar munca ei susținută dă roade.

Citește și: Ramona de la Clejani a sunat de urgență la 112: „Sunt cu un picior pe mal, unul în apă”

În timpul discuției, artista a vorbit despre colaborările sale cu diverși cântăreți de renume, oferind exemplul relației dintre ea și Georgianei Lobonț. Mălina Avasiloaie a povestit despre modul în care a cunoscut-o pe Georgiana și despre procesul de creație al melodiei „Lume, lume”.

Conform relatării, întâlnirea dintre Mălina Avasiloaie și Georgiana Lobonț a avut loc în timpul filmărilor pentru un Revelion, iar artistele au simțit o conexiune specială încă de la început. Această legătură s-a dezvoltat ulterior, transformându-se într-o apropiere care le-a inspirat să colaboreze la piesa muzicală intitulată „Lume, lume”

„Am cunoscut-o pe Georgiana Lobonț la filmările unui Revelion și am avut o chimie aparte de la prima vedere, de la prima interacțiune, dacă pot să spun așa. Apoi ne-am apropiat. Am început să vorbim, să împărtășim experiențe, păreri, sfaturi una celeilalte și la un moment dat când eu aveam piesa ‘Lume, lume’ mi se părea că trebuie să o fac colaborare cu cineva.

Așa am proiectat-o eu în capul meu și prima la care m-am gândit a fost Georgiana, pentru că îmi place ca deciziile să le iau după ce îmi spune sufletul”, a povestit Mălina Avasiloaie în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News.

Pe parcurs, relația dintre Mălina Avasiloaie și Georgiana Lobonț s-a consolidat, iar acum pe cele două le leagă o frumoasă relație de prietenie.

„Între timp, Georgiana a devenit și o prietenă de-ale mele. Mă ajută de fiecare dată cu orice nevoie. Ne susținem reciproc. Am fost la concertul pe care l-a susținut în această iarnă la Sala Palatului și vreau să spun că a fost atât de impresionată că am susținut-o și că m-am dus acolo să o văd, cu toate că eu am făcut asta cu tot dragul și cu toată susținerea, pentru că știu ce înseamnă pentru un artist susținerea, dar a rămas fără cuvinte că am fost acolo și pe această cale îi transmit că o să fiu de fiecare dată când pot lângă ea, pentru că și ea m-a susținut și mi-a răspuns de fiecare dată afirmativ la orice am rugat-o”, a spus Mălina Avasiloaie în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News.

Mălina Avasiloaie recunoaște că multe relații sunt doar de fațadă în industria muzicală. Îndrăgita artistă susține că există suficient loc pentru toți, iar falsitatea este doar o energie consumată.

„Din păcate multe relații sunt de fațadă în industria noastră, relațiile de prietenie sunt doar așa pe rețelele sociale, dar ce nu înțeleg unii artiști e că e loc sub soare pentru toată lumea. Sunt suficiente evenimente, sunt suficienți fani, deși nu-mi place să-i numesc așa. Sunt suficienți oameni și o plajă de public pentru oricine. Atunci când îți consumi energia cu falsitate, că până la urmă e un consum de energie să postezi în ceea ce nu ești sau în ceea ce nu simți, cred că tot ție îți faci rău.

Cu energia aia poți să faci lucruri mult mai constructive pentru tine, pentru cei din jur și eu chiar cred în karmă, care spune că ceea ce dai aia primești. Aleg pe cât posibil să fac bine. Are soțul meu o vorbă ‘Dacă nu poți face bine, măcar nu face rău’. Asta este aplicată în medicină, la el. La mine se aplică în viața de zi cu zi. Deci dacă nu pot să fac un bine, prefer să mă retrag decât să fac rău unui om”, ne-a mărturisit Mălina Avasiloaie în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola.

Citește și: Bănel Nicoliță, dezvăluiri-ȘOC despre cum a ajuns falit și divorțat! „Când aveam nevoie, am rămas singur”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!