Mălina Avasiloaie a spus tot adevărul despre relația cu Georgiana Lobonț: „Am avut o chimie aparte de la prima vedere”

Mălina Avasiloaie a dezvăluit care a fost modul în care s-a cunoscut cu Georgiana Lobonț și cum au reușit să construiască această legătură extrem de solidă. Artista a mărturisit că între ele a existat o conexiune specială încă din prima clipă.

30 ian. 2024, 19:11
Mălina Avasiloaie a spus tot adevărul despre relația cu Georgiana Lobonț: „Am avut o chimie aparte de la prima vedere”
Mălina Avasiloaie a spus tot adevărul despre relația cu Georgiana Lobonț: „Am avut o chimie aparte de la prima vedere”

Mălina Avasiloaie a fost invitată în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola. În cadrul interviu, artista a povestit despre modul în care a întâlnit-o pe Georgiana Lobonț. Cele două artiste au reușit să dezvolte o frumoasă relație de prietenie.

Cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite și frumoase artiste ale momentului, Mălina Avasiloaie a participat la emisiunea menționată anterior pentru a face o serie de confesiuni din viața sa profesională. Artista se bucură de un uriaș succes, iar munca ei susținută dă roade.

Citește și: Ramona de la Clejani a sunat de urgență la 112: „Sunt cu un picior pe mal, unul în apă”

În timpul discuției, artista a vorbit despre colaborările sale cu diverși cântăreți de renume, oferind exemplul relației dintre ea și Georgianei Lobonț. Mălina Avasiloaie a povestit despre modul în care a cunoscut-o pe Georgiana și despre procesul de creație al melodiei „Lume, lume”.

Conform relatării, întâlnirea dintre Mălina Avasiloaie și Georgiana Lobonț a avut loc în timpul filmărilor pentru un Revelion, iar artistele au simțit o conexiune specială încă de la început. Această legătură s-a dezvoltat ulterior, transformându-se într-o apropiere care le-a inspirat să colaboreze la piesa muzicală intitulată „Lume, lume”

„Am cunoscut-o pe Georgiana Lobonț la filmările unui Revelion și am avut o chimie aparte de la prima vedere, de la prima interacțiune, dacă pot să spun așa. Apoi ne-am apropiat. Am început să vorbim, să împărtășim experiențe, păreri, sfaturi una celeilalte și la un moment dat când eu aveam piesa ‘Lume, lume’ mi se părea că trebuie să o fac colaborare cu cineva.

Așa am proiectat-o eu în capul meu și prima la care m-am gândit a fost Georgiana, pentru că îmi place ca deciziile să le iau după ce îmi spune sufletul”, a povestit Mălina Avasiloaie în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News.

Pe parcurs, relația dintre Mălina Avasiloaie și Georgiana Lobonț s-a consolidat, iar acum pe cele două le leagă o frumoasă relație de prietenie.

„Între timp, Georgiana a devenit și o prietenă de-ale mele. Mă ajută de fiecare dată cu orice nevoie. Ne susținem reciproc. Am fost la concertul pe care l-a susținut în această iarnă la Sala Palatului și vreau să spun că a fost atât de impresionată că am susținut-o și că m-am dus acolo să o văd, cu toate că eu am făcut asta cu tot dragul și cu toată susținerea, pentru că știu ce înseamnă pentru un artist susținerea, dar a rămas fără cuvinte că am fost acolo și pe această cale îi transmit că o să fiu de fiecare dată când pot lângă ea, pentru că și ea m-a susținut și mi-a răspuns de fiecare dată afirmativ la orice am rugat-o”, a spus Mălina Avasiloaie în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News.

Mălina Avasiloaie recunoaște că multe relații sunt doar de fațadă în industria muzicală. Îndrăgita artistă susține că există suficient loc pentru toți, iar falsitatea este doar o energie consumată.

„Din păcate multe relații sunt de fațadă în industria noastră, relațiile de prietenie sunt doar așa pe rețelele sociale, dar ce nu înțeleg unii artiști e că e loc sub soare pentru toată lumea. Sunt suficiente evenimente, sunt suficienți fani, deși nu-mi place să-i numesc așa. Sunt suficienți oameni și o plajă de public pentru oricine. Atunci când îți consumi energia cu falsitate, că până la urmă e un consum de energie să postezi în ceea ce nu ești sau în ceea ce nu simți, cred că tot ție îți faci rău.

Cu energia aia poți să faci lucruri mult mai constructive pentru tine, pentru cei din jur și eu chiar cred în karmă, care spune că ceea ce dai aia primești. Aleg pe cât posibil să fac bine. Are soțul meu o vorbă ‘Dacă nu poți face bine, măcar nu face rău’. Asta este aplicată în medicină, la el. La mine se aplică în viața de zi cu zi. Deci dacă nu pot să fac un bine, prefer să mă retrag decât să fac rău unui om”, ne-a mărturisit Mălina Avasiloaie în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola.

Citește și: Bănel Nicoliță, dezvăluiri-ȘOC despre cum a ajuns falit și divorțat! „Când aveam nevoie, am rămas singur”