Mălina, o tânără din Botoșani, cunoscută drept cea mai frumoasă șoferiță de camion, este în stare critică la spital

Mălina, o tânără de 29 de ani din Botoșani, cunoscută drept cea mai frumoasă șoferiță de camion de la noi din țară, se confruntă cu probleme de sănătate serioase. Tânăra a suferit o intervenție chirurgicală, după ce viața ei ar fi fost pusă în pericol.

22 ian. 2024, 10:30
Mălina, o tânără din Botoșani, cunoscută drept cea mai frumoasă șoferiță de camion, este în stare critică la spital

Mălina Dragomir devenea cunoscută în mediul online, în urmă cu 4 ani, când se spunea că este cea mai frumoasă șoferiță de camion din România. Recent, s-a îmbolnăvit și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ar fi fost în stare critică într-un spital din Capitală și a așteptat să primească un organ, pentru că viața ei atârna de un fir de ață.

Citește și: Șoferița Barbie de România se îmbracă în roz și conduce TIR-uri: „Aveam un vecin care mă plimba cu camionul”

„Ne gândim și-n aceste momente la colegii noștri Ionuț și Mălina Dragomir care trec prin momente extrem de dificile. Mălina se află în stare critică la Spitalul Fundeni din București și este în căutarea unui donator de ficat de grupa 0. Nu știm cum putem să-i ajutăm însă sigur toate gândurile noastre se îndreaptă către ei și trăim cu speranța că vom primi vești pozitive de la Ionuț”, era mesajul transmis de Jan de Rijk Romania, potrivit botosaninews.ro.

Citește și: Vama Siret, blocată de protestatari. Fermierii opresc intrarea în țară a TIR-urilor care vin din Ucraina

Tânăra din Botoșani este extrem de apreciată, iar cei care o cunosc au numai cuvinte de laudă la adresa ei și o poartă în rugăciunile lor pentru ca Mălina să se facă bine.

Mălina a primit ficatul de care avea nevoie să trăiască.

„Ieri de dimineață Mălina a intrat în operație. Printr-o minune, peste noapte, o familie îndurerată a decis donarea întregului ficat al unei persoane dragi aflate în moarte crebrală dându-i astfel o șansă Mălinei. După aproape 8 ore operația s-a finalizat și acum urmează alte ore critice în care organismul Mălinei trebuie să accepte organul transplantat și să aibă energia de a lupta pentru viață. Ne gândim cu toții la ea și la cei care sunt acum lângă ea și se roagă pentru ea”, au transmis apropiații femeii, potrivit sursei citate mai sus.