Mălina Olinescu a murit azi-noapte. Prima ipoteză: sinuciderea VIDEO

Artista Mălina Olinescu a murit azi-noapte: ea a căzut de la etajul şase al unui bloc din capitală. Două ambulanţe au ajuns imediat la faţa locului, dar în zadar. Autorităţile bănuiesc că artista s-a sinucis, dar tragedia este acum anechetată de poliţie. Mălina Olinescu avea 37 de ani.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 05:10
Mălina Olinescu a murit azi-noapte. Prima ipoteză: sinuciderea VIDEO

Tragedia a avut loc în jurul orei 1.00, în zona Gării de Nord. Vecinii artistei au auzit o izbitură puternică lângă bloc şi au ieşit. Au rămas îngroziţi de ceea ce au văzut. Rapid, la faţa locului au ajuns şi prieteni ai artistei.

Medicii de pe două echipaje SMURD au încercat să o resusciteze pe artistă mai bine de jumătate de oră. Trupul artistei a fost dus IML pentru expertiză medico-legală.

Prima variantă a poliţiei în acest caz este sinuciderea. Apropiaţii Mălinei spun că ea suferea din dragoste.

Călin Geambaşu: Mălina a ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o VIDEO

Mălina Olinescu a fost o artistă celebră în anii ’90, când a cucerit publicul la festivalul Mamaia. Mălina a devenit atunci şi vedetă de televiziune, după ce a participat la emisiunea „Şcoala vedetelor” care a făcut furori. Artista a apărut ultima dată la televizor săptămâna trecută, când alături de Călin Geambaşu a participat la un spectacol de dans.

VEZI POVESTEA MALINEI OLINESCU